Barcelona nedala v príprave šancu Seattlu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia

SEATTLE 6. augusta (WEBNOVINY) – Španielsky a európsky klubový šampión FC Barcelona zvíťazil aj vo svojom druhom prípravnom stretnutí v Spojených štátoch amerických, keď v stredu zdolal účastníka futbalovej Major League Soccer (MLS) Seattle Sounders presvedčivo 4:0. O prvé dva presné zásahy katalánskeho mužstva sa postarala najväčšia hviezda „Blaugranas“, argentínsky krídelník Lionel Messi. Zvyšné dva góly pridali po zmene strán Jeffren Suárez v 75. min a Pedro Rodríguez minútu pred koncom riadneho hracieho času.

Pre zverencov Pepa Guardiolu to bolo už druhé víťazstvo v rámci severoamerického turné. V sobotu 1. augusta zvíťazili Messi a spol. aj nad Los Angeles Galaxy 2:1. Posledný prípravný duel „za veľkou mlákou“ čaká hráčov Barcelony v nedeľu 9. augusta, keď nastúpia v San Franciscu proti mexickému tímu Guadalajara.

Počas ranného tréningu v deň zápasu sa zranil mexický stopér španielskeho majstra Rafael Márquez. Jeho predpokladaná 10 – 15-dňová rekonvalescencia mu s najväčšou pravdepodobnosťou zabráni nastúpiť v dôležitom kvalifikačnom zápase o postup na majstrovstvá sveta 2010 proti USA 12. augusta.

SITA_AP

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Lionel MessiPedro RodríguezRafael Márquez