Obrazom: Na posledný míting Smeru prišli tisíce ľudí

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Obrazom: Na posledný míting Smeru prišlo tisíce ľudí
Smer-SD posledným predvolebným mítingom naplnil bratislavské Národné tenisové centrum. Účastníkov mítingu privítal moderátor Martin Nikodým, po ňom s politickým prejavom vystúpil Robert Fico. Ťahákom bol český spevák Michal David, ktorý bol súčasťou kultúrneho programu. Foto: SITA/Marko Erd

BRATISLAVA 2. marca (WebNoviny.sk) – Smer-SD v stredu posledným predvolebným mítingom naplnil bratislavské Národné tenisové centrum. Na stretnutie s predsedom strany Robertom Ficom a jej ďalšími predstaviteľmi prišlo 4 500 ľudí. Vstup na míting si bolo potrebné včas rezervovať. Do NTC sa dostali len ľudia so vstupenkami.

Účastníkov mítingu privítal moderátor Martin Nikodým. Po ňom s politickým prejavom vystúpil Robert Fico. Predstavil sympatizantom Smeru alternatívy, ktoré sú možné vo voľbách. Smer-SD ponúka stabilitu, ktorú nevie ponúknuť žiadna iná strana. Inou možnosťou je široká pravicová koalícia pozostávajúca so šiestich až siedmich strán.

Obrazom: Posledný predvolebný míting Smer-SD

Fico tiež predpovedal, že do parlamentu sa dostane najvyšší počet strán. Smer chce podľa premiéra pokračovať nie pre autá a kancelárie, ale preto, že niečo sa dosiahlo. „Chybou politika by bolo myslieť si, že je nenahraditeľný,“ konštatoval.

Fico svojim priaznivcom zopakoval známe tvrdenia o tom, že odovzdáva krajinu v lepšom stave, ako ju preberal v roku 2012. Priznal chyby, za ktoré však podľa neho mnohí zaplatili. Podstatnú časť prejavu venoval utečeneckej kríze. Upozornil, že vznik ucelených moslimských komunít na Slovensku by bol bezpečnostným rizikom. Schengenské hranice prirovnal k ementálu.

Po politických prejavoch sa začal kultúrny program, v ňom bol ťahákom český spevák Michal David, ktorý odspieval 16 svojich hitov.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Michal DavidRobert Fico
Firmy a inštitúcie SMER-SD