Matovič sa nevzdáva, Fica motivuje na detektor 500-tisícami

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Matovic
Predseda OĽaNO Igor Matovič (vpravo) na detektore lži. (archívne foto) Foto: SITA/Marián Peiger

BRATISLAVA 25. marca (WEBNOVINY) – Líder Obyčajných ľudí a nezávislých osobností (OĽaNO) Igor Matovič navýšil ponuku pre Roberta Fica za účasť na detektore lži na 500-tisíc eur.

Ako bonus mu ponúka aj svoj odchod z politiky. Matovič chce, aby Fico na detektore zodpovedal na tri otázky, ktoré sa týkajú korupcie a tunelovania Slovenska. „Nebudem sa pýtať na frajerky ani na bozkávanie v aute,“ vyhlásil Matovič.

Matovič v pondelok Ficovi núkal za účasť na detektore lži 133 676 eur. Podľa neho ľudia si zaslúžia istoty, že za prezidenta nevolia skorumpovanú bábku v rukách finančných skupín.

Za deň Matoviča kontaktovali viacerí ľudia, ktorí mu ponúkali, že prispejú na navýšenie tejto sumy. Dnes má prísľuby od ľudí na sumu 200 000 eur. Matovič verí, že ľudia sa mu aj na 500-tisíc eur pomôžu poskladať.

Všetko o prezidentských voľbách nájdete —>> TU.

Ficovi chce predseda OĽaNO na detektore lži dať tri otázky – či je to jeho hlas, ktorý na nahrávke hovorí o čiernych 75 miliónoch použitých na financovanie Smeru, či chodil dohadovať kšefty do bytu zo spisu Gorila a tretia bude prekvapením, rovnako sa však týka korupcie strany Smer.

VIAC SA DOČÍTATE V TOMTO ČLÁNKU

.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Igor MatovičRobert Fico