Nebyť kampane, o Kiskovi nevieme, domnieva sa Robert Fico

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Fico
Kandidát na prezidenta Robert Fico na tlačovej besede k ukončeniu volebnej kampane pred druhým kolom prezidentských volieb. Bratislava, 26. marec 2014. Foto: SITA/Jozef Jakubčo

BRATISLAVA 26. marca (WEBNOVINY) – Premiér a prezidentský kandidát Robert Fico hodnotí predvolebnú kampaň ako štandardnú, ktorá priniesla množstvo informácií.

„Keby kampaň nebola, tak o pánovi Kiskovi nevieme nič. O mne ste vedeli všetko a nič nové ste sa v kampani nedozvedeli, lebo prakticky nič nové nemohlo prísť,“ vyhlásil Fico na tlačovej besede.

Prišli poprední smeráci

Pred kamery s ním prišli aj piati podpredsedovia Smeru-SD Dušan Čaplovič, Robert Kaliňák, Peter Kažimír, Marek Maďarič a Pavol Paška. Okrem premiéra rečnil len minister kultúry. Fico to na záver zdôvodnil tým, že je šéfom volebného štábu.

Sťažovať sa na antikampaň je podľa Fica zbytočné. „Ak sa má niekto sťažovať na antikampaň, tak som to ja. Slovensko je oblepené bilbordmi proti mojej osobe, čo sa deje na sociálnych sieťach, v niektorých médiách…, ale ja sa nesťažujem,“ uviedol. Smer-SD podľa Ficových slov neminul na antikampaň ani cent. Ľudí vyzval voliť s tým, že on ponúka pokoj, spoluprácu a sociálny zmier. Tieto voľby považuje za najmenej predvídateľné, aké zažil.

Všetko o prezidentských voľbách nájdete —>> TU.

Smer chce garantovať ciele

Ak by Fico zvíťazil, jeho nástupca by mal podporu ostatných podpredsedov, vyhlásil Maďarič. „Urobili sme dohodu, že to bude niektorý z ďalších lídrov našej strany a je urobené ešte dôležitejšie rozhodnutie – o tom, kto bude predsedom, rozhodnú vecné argumenty a naša vzájomná dohoda, kde osobné ambície nebudú zohrávať rozhodujúcu úlohu,“ vravel.

„Ktokoľvek z nás to bude, dostane sa mu podpora všetkých ostatných,“ dodal. Smer-SD podľa Maďariča chce garantovať, že naplní ciele svojho vládneho programu bez ohľadu na výsledok volieb.

Smer fico
Foto: SITA/Jozef Jakubčo

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Dušan ČaplovičMarek MaďaričPavol PaškaPeter KažimírRobert FicoRobert Kaliňák
Firmy a inštitúcie SMER-SD