V Bratislave si zmerajú sily inline korčuliari

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Inline
Foto: SITA/Michal Burza

BRATISLAVA 7. decembra (WEBNOVINY) – Bratislavský STRET klub v budove bývalej Cvernovky bude v sobotu hostiť záverečnú časť súťaže freestyle inline battle (fib).

Na svoje si tu prídu najmä priaznivci inline korčuľovania, súťažiaci si zmerajú sily v rýchlostnom slalome a predvedú aj triky na korčuliach.

Agentúru SITA o tom informovala jedna z organizátoriek letnej korčuliarskej akcie Bratislava-inline Monika Hurbanová.

Posledná časť súťaže

Bratislavská inline súťaž je záverečnou časťou korčuliarskej súťaže, ktorej prvé dve časti sa už konali v Nitre a Žiline. Súťažiaci si zmerajú sily v speed slalome, teda rýchlostnom slalome na jednej nohe, ale aj vo freestyle battle.

Korčuliari predvedú počas súťaže množstvo trikov, pri ktorých sa bude hodnotiť nielen kvantita, ale i umelecký dojem a kvalita predvedených trikov. Súťaž freestyle inline battle zastrešuje svetová organizácia World Slalom Skaters Association, korčuliari zabojujú o body do celosvetového rebríčka a tiež o pohárové body vo fib rebríčku.

Freestyle battle

Akcia sa bude konať v novootvorenom bratislavskom STRET klube v budove Cvernovky v Bratislave v sobotu 7. decembra. Registrácia súťažiacich sa začne o 08:00 a štart speed slalomu je naplánovaný na 09:00.

Samotný freestyle battle bude potom v popoludňajších hodinách. Súťaž večer ukončí mikulášska Roller Disco, ktorá sa začne o 21:00. Chýbať podľa organizátorov nebude dobrá hudba či požičovňa

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia