Amrop Slovakia na čele iniciatívy HR deťom

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
HR Deťom
Foto: Amrop Slovakia

BRATISLAVA 27. augusta (WBN/PR) – Na základe dlhoročnej spolupráce s Linkou detskej istoty, ktorá je národným projektom Slovenského výboru UNICEF, aj tento rok podporuje jednu z jej nosných charitatívnych akcií – beh 21 km pre deti. Ako povedal Ivan Tomko, koordinátor iniciatívy, okrem vlastných bežcov chce Amrop pre túto myšlienku nadchnúť čo najviac aktívnych účastníkov. „Vďaka tomu bude pomoc deťom v núdzi ešte výraznejšia, pretože všetky finančné prostriedky získané zo štartovného v minimálnej výške 30 eur budú priamo venované ako dar Linke detskej istoty. Každé euro, ktoré spolu získame, využije linka, ktorá deťom pomáha už 14 rokov,“ povedal Ivan Tomko.

Beh 21 km pre deti sa uskutoční 19. septembra 2010 pri amfiteátri na Partizánskej lúke v Bratislave. Napriek tomu, že ide o bežecké podujatie, zúčastniť sa na ňom môže naozaj každý vrátane najmenších detí. Organizátor pripravil niekoľko tratí a kategórií, takže nadšení bežci i menej trénovaní záujemcovia si môžu vybrať podľa svojich schopností. Hlavným behom bude polmaratón (21 km) s účasťou limitovanou vekom 18 rokov, bežať sa však bude aj na tratiach s dĺžkou 7 km a 3 km – tie budú otvorené pre všetkých. Štvrtou kategóriou s nulovým štartovným bude Rodinný beh určený pre rodičov a deti.

Prihlášky na beh sa prijímajú do 15. septembra 2010. Personálni manažéri, odborníci z oblasti ľudských zdrojov a nimi motivovaní bežeckí nadšenci už začali trénovať a tešia sa na poslednú tohtoročnú letnú nedeľu a podporu širokej verejnosti. Pridať sa však môžu aj ďalší záujemcovia. Ďakujeme mediálnym partnerom – magazínu Metropolitan Tribune a portálu Profesia.sk, a ďalším podporovateľom.

Pobežíme deťom na pomoc pod spoločným logom HR deťom. ĎAKUJEME!

Mediálni partneri podujatia:

METROPOLITAN TRIBUNE a PROFESIA.SK

Viac informácií: www.21kmpredeti.ldi.sk.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať