Billa stiahla poľské mrazené kurence

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Kurča
Foto: 123zapytanie.pl

BRATISLAVA 25. novembra (WEBNOVINY) – Kuracie mäso poľskej výroby kúpené v Bille na Slovensku môžu zákazníci vrátiť v ktorejkoľvek predajni tohto reťazca aj bez nákupného dokladu.

Cena výrobku im bude vrátená v plnej výške. „Zákazníkom sa ospravedlňujeme za našou spoločnosťou nespôsobené problémy,“ uviedol operatívny riaditeľ spoločnosti Billa Jiří Králíček.

Spoločnosť preventívne sťahuje z predaja všetko mrazené kuracie mäso poľskej výroby na základe upozornenia dodávateľa Virema Trade s.r.o. Ide konkrétne o mrazené kuracie prsia šťavnaté 1 kg s dátumom výroby 12.10.2010 a dátumom spotreby 11.4.2012, u ktorého Regionálna veterinárna a potravinová správa Galanta preukázala pozitívny test na salmonelu. Rovnako preventívne sťahuje Billa aj kuraciu polievkovú zmes mrazenú 1 kg, ktorá má rovnakého distribútora.

Výrobky distribútora Virema Trade s.r.o. boli v predaji v celej sieti predajní. Sťahovanie výrobku poľskej výroby zo všetkých filiálok ukončila spoločnosť dnes poobede a zaisťuje ich prepravu do centrálneho skladu, odkiaľ si ich odvezie dodávateľ. Podľa informácií zo supermarketov nie sú tieto výrobky už nikde v predaji.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie ŠVPS Štátna veterinárna a potravinová správa SR