Bonusová septembrová jazda bratislava-inline už tento piatok

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Bez názvu
Foto: Bratislava-inline.sk

BRATISLAVA 13. septembra (WBN/PR) – Záver sezóny bratislava-inline nevyšiel úplne podľa očakávaní. Akciu zrušilo veľmi nepriaznivé počasie – dážď, silný vietor a 15 stupňov, kvôli ktorým sa zrušila jazda aj celý sprievodný program. Organizátori pripravili pre účastníkov náhradnú jazdu, ktorá sa bude konať už tento piatok.

Prvá bonusová akcia bude štartovať z oddychovej zóny za nákupným centrom Aupark. Stretnutie bude štandardne od 20.00, štart o 21.00. Jazdiť sa bude po obľúbenej petržalskej trase. Na mieste budú tradične partneri akcie či požičovňa a servis korčúľ. Pripravená je aj korčuliarska exhibícia klubu i-riders.

Priaznivci bratislava-inline sa môžu tešiť ešte na jednu bonusovú jazdu v rámci Dňa bez áut. Jazda bez áut sa bude konať tradične 22. septembra v spolupráci s Nadáciou Pontis a Cyklokoalíciou.

Organizátor:

bratislava-inline / www.bratislava-inline.sk

9. ročník bratislava-inline

9. ročník letných korčuliarskych piatkov sa konal každý piatok počas celých letných prázdnin od 6. júla do 31. augusta 2012. Sú to organizované prejazdy po cestách v sprievode polície, inline teamu a prvej pomoci. Cesty nie sú úplne uzavreté, doprava sa zastavuje priebežne. Stretávanie sa začína vždy o 20.00 v oddychovej zóne za Auparkom alebo za novostavou Slovenského národného divadla, štartuje sa o 21.00 a končí približne o 22.45 návratom na miesto štartu. Striedalo sa päť trás v dĺžke približne 12 km. Jazdy sa konajú len v prípade dobrého počasia, oznámenie o konaní akcie sa robí vždy v piatok v čase obeda. Tento rok bratislava-inline opäť pripravila aj jazdy v ďalších mestách: Trnava, Piešťany a Nitra.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie Aupark Bratislava