Cestu cez Sekčov v Prešove opravujú, tvoria sa tam kolóny

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Kolóny autá
Foto: SITA

PREŠOV 23. júla (WEBNOVINY) – Práce na ceste Armádneho generála Svobodu v Prešove pokračujú.

Ako v utorok informovala hovorkyňa mesta Prešov Veronika Kmetóny Gazdová, v smere jazdy Solivarská – Sibírska sa pre práce na komunikácii Armádneho generála Svobodu vytvárali kolóny.

Od pondelka sa v tomto úsekom jazdí obojsmerne v ľavom pruhu (popri OD Kaufland a Lidl), preto polícia vyzýva vodičov, aby boli trpezliví, prípadne využili inú trasu.

„V pondelok sa v tejto časti vytvárali kolóny pre zmenu organizácie dopravy. Hneď sme zaistili riadenie premávky policajným zborom, boli tam dve hliadky,“ uviedla vedúca oddelenia dopravy, energetiky a životného prostredia Adriana Compeľová. Podľa jej slov by mala byť v utorok situácia lepšia, vodiči si zvykajú, vždy je premávka najhoršia v prvý deň obmedzení.

Ako uviedla Gazdová, v týchto dňoch prebieha už posledná etapa rekonštrukcie tejto komunikácie. Celá stavba bola naplánovaná na osem týždňov, práce pokračujú podľa stanoveného harmonogramu a predpoklad ukončenia je približne o dva týždne.

Práce na rekonštrukcii komunikácie Armádneho generála Svobodu začali 24. júna, pričom v prvej etape zrekonštruovali cestu v úseku od križovatky pri OD Möbelix po križovatku Solivarská – Švábska. Práce zahŕňajú rekonštrukciu oboch jazdných pruhov v smere na Košice. Obmedzenie dopravy by malo trvať do 18. augusta. Vodiči môžu využívať obchádzkovú trasu cez Ul. Rusínska – Východná a ďalej buď na Košickú alebo Solivarskú a v opačnom smere cez Ul. Košická – Východná – Rusínska a ďalej v smere na Ľubotice a Ul. Duklianska a Vranovská.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia