Práca? Pre každého!

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Praca

BARDEJOV 18. novembra 2015 (WBN/PR) – Hľadáte prácu pre seba či svoju polovičku, túžite pracovať v zahraničí a nadobudnúť nové skúsenosti? Skúste to s nami!

Sme stabilná, rozrastajúca sa spoločnosť pôsobiaca na trhu už od roku 2009. Za ten čas sme našim zamestnancom zabezpečili prácu presne na mieru, výhodné platobné podmienky a poznatky, ktoré im pomáhajú najmä pri profesionálnom raste. V súčasnosti Vám dokážeme ponúknuť pozície orientujúce sa na výrobu a manažment.

Práca v Českej republike

Pre našu partnerskú spoločnosť v ČR hľadáme zodpovedných a zručných ľudí, ktorí by svoju šikovnosť dokázali využiť v kovovýrobe. Baví vás práca s kovmi, radi by ste sa v nej zdokonaľovali, no odrádzajú vás komplikácie s presťahovaním? Ozvite sa nám a s ubytovaním si hlavu lámať nemusíte. Tieto starosti vyriešime a zaplatíme za vás.

Prácu na trvalý pracovný pomer ponúkame aj dvojiciam.

Práca pre mladých

Túžite si privyrobiť alebo zamestnať sa dlhodobo v oblasti, ktorá vás bude napĺňať? U nás si nájde prácu každý. Výhodné platové ohodnotenie, zabezpečené ubytovanie a možnosť pracovať v zahraničí (ČR) sa vám určite zapáči. Naša ponuka pracovných miest je naozaj široká: plastová výroba, potravinárska výroba, kovovýroba a elektrovýroba. Stačí si vybrať.

Svoj tím rozširujeme aj my, M.O.D.

Do nášho tímu hľadáme nového kolegu, ktorý by zastával pozíciu manažéra. Jedná sa len o jedno pracovné miesto, takže to bude boj! Ak pochádzaš z okresu Bardejov a mal by si záujem o trvalý pracovný pomer práve u nás, radi sa s tebou stretneme.

Čo od teba očakávame? Flexibilnosť, znalosť základov cudzieho jazyka (AJ alebo NJ), vodičský preukaz a ochotu komunikovať s ľuďmi.

Na ponuky môžete reagovať mailom (zaslaním životopisu) alebo telefonátom.

Tešíme sa na vás.

email: mod@mod.sk

tel. kontakt:

0905 867 172

0918 607 897

0917 650 018

M.O.D., a.s.

Kacvinského 15

085 01 Bardejov

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať