Oľga mala údajnému vrahovi pomáhať, v dome zahladila stopy

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Pri Prístavnom moste našli časť ľudského tela
Polícia uzavrela a aj za pomoci špeciálne vycvičených psov prehľadáva zarastené priestranstvo pod ľavobrežným cyklistickým nájazdom na Prístavný most, kde našli dnes popoludní časť ľudského tela. Bratislava, 9. jún 2015. Foto: SITA/Ján Slovák

BRATISLAVA/MALACKY 26. novembra (WebNoviny.sk) – V prípade zavraždeného 39-ročného muža, ktorého telo našiel minulý štvrtok policajt v rokline pri odpočívadle za Pernekom, padlo ďalšie obvinenie.

Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková, z prečinu nadržovania je obvinená 41-ročná Oľga K. z Bratislavy. Podľa polície pomáhala 35-ročnému páchateľovi. Ján C. zo Seneckého okresu muža večer 16. novembra dobodal.

Oľga mu pomohla telo naložiť, odviezť na odpočívadlo a poupratovala dom, v ktorom sa brutálny čin odohral. Vyšetrovateľ spracoval aj návrh na jej vzatie do väzby, na rozhodnutie čaká v policajnej cele. V prípade dokázania viny jej hrozí trest až na tri roky. Ján, ktorý je obvinený z obzvlášť závažného zločinu vraždy, môže za mrežami stráviť až 20 rokov.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Ján Č.