Obrazom: Zrážku áut pri Senici neprežil osemnásťročný mladík

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Zrážku dvoch áut pri Senici neprežil osemnásťročný mladík
Pri dopravnej nehode osobného auta a dodávky na ceste v katastri obce Čáry v okrese Senica prišiel vo štvrtok o život jeden človek, ďalší traja ľudia boli zranení. Zasahujúci hasiči zranených vyslobodzovali pomocou hydraulického náradia. Nehoda, ktorá sa stala okolo 18:00, na niekoľko hodín uzatvorila cestu medzi obcami Čáry a Šaštín – Stráže. Jej príčinami sa zaoberá polícia. Foto: SITA/KR PZ Trnava

TRNAVA 27. novembra (WebNoviny.sk) – Pri dopravnej nehode osobného auta a dodávky na ceste v katastri obce Čáry v okrese Senica prišiel vo štvrtok večer o život jeden človek, ďalší traja ľudia boli zranení.

Zasahujúci hasiči zranených vyslobodzovali pomocou hydraulického náradia, poskytli im predlekársku pomoc a pomáhali aj pri ich naložení do vozidiel záchrannej zdravotnej služby. Havarované autá tiež zabezpečili proti vzniku požiaru. Agentúru SITA o tom informovala Júlia Kedrová z Krajského riaditeľstva HaZZ v Trnave.

Obrazom: Tragická nehoda pri Senici

Obeťou nehody sa stal osemnásťročný vodič. Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, mladík na Honde Civic z nezistených príčin zišiel ku krajnici a v snahe vyrovnať riadenie prešiel do protismeru, kde sa zrazil s Citroënom Jumper.

Mladý vodič zomrel na mieste, jeho šestnásťročnú spolujazdkyňu s ťažkými zraneniami previezli do bratislavskej nemocnice. V druhom vozidle sa ľahko zranili dvaja Seničania (35 a 55 r.). Presné okolnosti nehody a mieru zavinenia polícia vyšetruje.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať