Rezervujte si dovolenku bezstarostne

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Cestovanie.jpg
cestovanie SITA

Bratislava, 15. februára 2016 (WBN/PR) – Zažite tohtoročnú dovolenku bez obáv. Vďaka rozšírenej garancii bezstarostnej rezervácie budete môcť bezplatne zmeniť paušálny zájazd do niektorých destinácii.

Veľký touroperátor, nemecká cestovná kancelária FTI, s ktorou Slováci cestujú priamo alebo cez slovenské CK do väčšiny dovolenkových destinácií, rozširuje takzvanú Garanciu bezstarostnej rezervácie.

Znamená, že zákazníci, ktorí si zakúpia paušálny zájazd do určitých krajín do 31. marca 2016, majú možnosť svoju dovolenku najneskôr 30 dní pred odletom bezplatne zmeniť.

Táto služba sa doteraz vzťahovala na dovolenkové destinácie ako Egypt, Maroko a Tunisko. Aktuálne sa rozšírila aj na zájazdy do Turecka. Platí odteraz pre všetky nové rezervácie potvrdené do 31. marca s odletom do 31. októbra 2016.

„FTI týmto opatrením umožňuje svojim zákazníkom dovolenku naplánovať s pocitom istoty a bez dodatočných poplatkov,” hovorí Andrej Maťko z cestovnej kancelárie CK SETTOUR, ktorá dlhodobo spolupracuje s touroperátorom FTI.

FTI svojou Garanciou bezstarostnej rezervácie nadväzuje na dodatočnú službu, ktorú zaviedla v zimnej sezóne 2012/13 pre cestujúcich do Egypta.

Možnosť neobmedzene a bezplatne zmeniť zájazd do Egypta, Maroka, Tuniska a najnovšie aj do Turecka do maximálne 30 dní pred odletom, umožní ľuďom neodopierať si tohtoročnú letnú dovolenku, ale v prípade pochybností mať možnosť voľby. „Tento dodatočný servis, ktorý ponúkame ako priekopník od roku 2012, naši zákazníci vnímajú veľmi pozitívne. Posilňuje to dôveru našich zákazníkov nielen v nás ako cestovnú kanceláriu, ale aj v samotné cieľové krajiny,“ dodáva riaditeľ FTI, Alexander Gessl.

Ďalšie informácie a rezervácie zájazdov nájdete na www.malyprinc.sk

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať