Čo nakupovať vo februári?

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Mall

BRATISLAVA 23. februára 2016 (WBN/PR) – Ako je to s výpredajmi na začiatku roka? A čo ešte stále kúpite za výhodné ceny aj vo februári?

Prvé týždne v roku už tradične patria výpredajom a každým ďalším dňom ceny klesajú nižšie a nižšie. Cena, ktorú musíte za tovar zaplatiť, je niekedy len zlomkom pôvodnej, a špeciálne je tomu tak na konci februára. Obchodníci potrebujú dopredať tovar a urobiť v skladoch miesto na nové alebo sezónne veci.

K veľkému „čisteniu“ skladu sa rozhodol aj najväčší internetový obchod MALL.SK a ponúka svojim zákazníkom zľavy až do výšky 75%. Poviete si, že výpredaj majú predsa všade, a tak prečo je tento iný? Výhodou tohto výpredaja je hlavne šírka sortimentu, z ktorého si vyberie naozaj každý. 20 rôznych skupín tovarov osloví, či už mamičku na materskej dovolenke, alebo IT špecialistu so zápalom pre motorky. Všetko nájdete na jednom mieste, pekne a prehľadne usporiadané.

V ponuke objavíte veľké a malé domáce spotrebiče, vybavenie do domácnosti alebo aj drogériu na jarné upratovanie. Zaujímavou skupinou zľavnených produktov sú aj položky z čiernej techniky, ako napríklad fotoaparáty, televízory, mobily, počítače či iné elektronické hračičky.

Prekvapivo veľmi populárnymi produktami kupovanými cez internet sa v poslednom čase stali chovateľské potreby. V MALL.SK kúpite kvalitné krmivo pre Vášho domáceho miláčika za skvelú cenu a navyše pri objednávke nad 40 € máte dopravu priamo domov úplne zadarmo. To určite poteší, hlavne pri ťažkých vreciach s krmivom.

Ak by Vás zaujímali najmä veci, ktoré majú najväčšiu percentuálnu zľavu, určite Vám odporúčame navštíviť kategóriu módy, obuvi alebo športu. Už tradične patrí tento segment k zákaznícky najpríťažlivejším a niet sa čo diviť. Ceny značkovej módy klesajú, už tradične, najnižšie.

Sezónne čistenie skladov je teda naozaj veľká vec, určite si ho nenechajte ujsť. Teraz kúpite kvalitné značkové produkty jednoznačne s najvyššou zľavou. Dlho neváhajte, ostáva už iba pár dní, akciová ponuka na MALL.SK platí len do nedele 28. februára!

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať