Cez víkend bude čiastočná uzávierka na D3

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Most Zlatné uzavreli, opravy potrvajú mesiace
Práce na uzavretom moste Zlatné pri Strečne budú prebiehať až do 15. novembra 2014. Pre rekonštrukciu úplne uzavrú most Zlatné na ceste I/18 v katastri obce Strečno a Mojšova Lúčka. Strečno, Žilina, 3. jún 2014. Foto: SITA/Milo Fabian

BRATISLAVA 26. februára (WebNoviny.sk) – Polícia upozorňuje na uzávierku diaľnice D3 v úseku od križovatky Žilina Strážov (km 8,6) po križovatku Bytča diaľnica D1 (km 183,240) v smere Žilina – Bratislava. Ako agentúru SITA informovala policajná hovorkyňa žilinskej polície Jana Balogová, uzávierka bude od soboty 27. februára od 7:00 do nedele 28. februára 23:59.

Obchádzka bude presmerovaná prenosným dopravným značením na súbežnú cestu I/61 (I/18) v smere Žilina – Bratislava. Dôvodom uzávierky sú stavebné práce v rámci stavby D3 Žilina (Strážov) – Žilina (Brodno) nad existujúcou diaľnicou. Smer Bratislava – Žilina bude bez obmedzení, dodala Balogová s tým, že polícia zároveň žiada vodičov o trpezlivosť, ohľaduplnosť a dôsledné rešpektovanie prenosného dopraveného značenia.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať