Projekt Condominium Devín: bývanie s nádychom histórie

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Projekt Condominium

BRATISLAVA, 25. mája 2016 (WBN/PR) – Bratislavská mestská časť Devín bola odjakživa vnímaná ako atraktívna a veľmi tichá lokalita plná zelene. Rovnaký charakter má aj nová obytná štvrť rodinných domov na Solúnskej ulici, ktorá je tesne pred dokončením.

Bohaté výmery a súkromie

Projekt Condominium Devín tvorí 15 dvojpodlažných rodinných domov z vysokokvalitných prevedení a materiálov, ktoré spolu vytvárajú uzavretý rezidenčný celok. Záujemci o kúpu si môžu vybrať zo 6 typov domov so štedrou úžitkovou plochou od 181,41 metrov štvorcových, ktoré sú dvojpodlažné a nepodpivničené. Pre tých, ktorí preferujú skôr južne orientované

Projekt Condominium

izby, sú k dispozícii 5-izbové domy, naopak severné typy majú na výber z deviatich 4-izbových domov. Parkovanie pre každý rodinný dom je zabezpečené na vlastnom pozemku, kde sa nachádza integrovaná dvojgaráž. Pozemok prislúchajúci k domom vďaka výmere od 297 do 525 m² ponúka mnoho príležitostí nielen vášnivým záhradkárom. Priečelia domov sú od ulice nepravidelne odstupňované, čím je dosiahnuté maximálne presvetlenie interiéru. Takéto zaujímavé architektonické riešenie zároveň zabezpečuje pocit súkromia.

V jednoduchosti je krása

Výnimočná architektúra domov je ladená do minimalistického štýlu, s dôrazom na sofistikované tvary a čisté línie. Nezvyčajný exteriér domov s nádhernými výhľadmi na Hrad Devín a Devínsku Kobylu sú predpokladom pre štýlové a moderné bývanie priamo v srdci Devína. Developer projektu – investorská spoločnosť Apollo Group, predáva všetky domy v štádiu holodomu, ktorých cena začína na 410 000 EUR s DPH. Budúci obyvatelia domov si tak môžu vytvoriť interiér, ktorý zvýrazní ich vlastnú individualitu. „V dnešnej dobe je bežné, že si majitelia svoje nové domovy chcú zariadiť podľa vlastných predstáv a štýlu, a skôr upúšťajú od kúpy nehnuteľností v štandarde,“ hovorí Ing. Peter Ondrovič, PhD., risk manažér realitnej kancelárie LEXXUS.

Projekt Condominium

Vlastná občianska vybavenosť

Pri vstupe do uličnej zóny novovzniknutej rezidencie plánuje developer vybudovať menšie centrum občianskej vybavenosti s predajňou potravín, kaviarňou a verejným priestorom. Spolu s vlastným námestím a ulicou lemovanou stromami tento uzavretý rezidenčný komplex vytvorí pre obyvateľov bezpečný domov a dokonalé miesto pre oddych.

Pre tých, ktorí uprednostňujú bývanie v byte je dobrou správou, že po dokončení poslednej etapy projektu sa tiež počíta s výstavbou dvojpodlažného bytového domu spolu s viacbytovým rodinným domom.

Predaj domov zastrešuje realitná spoločnosť LEXXUS, partnerom pre bezstarostné financovanie kúpy je spoločnosť Hypocentrum.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia