Ako pomohli eurofondy vášmu mestu? Natočte spot a vyhrajte

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Peniaze
Foto: ilustračné, Thinkstock

BRATISLAVA 29. mája (WebNoviny.sk) – Študenti stredných a vysokých škôl sa ešte stále môžu zapojiť do súťaž s názvom Ako pomohli eurofondy môjmu mestu. Súťaž vyhlásil Úrad vlády SR v spolupráci so Zastúpením Európskej komisie v SR. Súťažné príspevky je potrebné zaslať na adresu Úradu vlády SR do 31. mája, informuje v tlačovej správe Úrad vlády SR.

Vo videospotoch a videoreportážach majú študenti ukázať ako finančná pomoc zo štrukturálnych fondov Európskej únie pomohla v ich regióne. „Cieľom súťaže je podporiť tvorivosť a originalitu mladých ľudí, vytvoriť pre nich možnosť na prezentáciu schopností, talentu, ale aj mesta či regiónu, z ktorého pochádzajú, kde bývajú, študujú a trávia svoj voľný čas,“ uvádza sa v tlačovej správe.

Víťazi v obidvoch kategóriách budú ocenení HD kamerou, vstupenkami na trojdňový festival NOVA ROCK 2016 v Rakúsku a vstupenkami na festival POHODA 2016. Práce bude hodnotiť odborná komisia. Bližšie informácie o súťaži sú zverejnené na tejto internetovej stránke, kde najneskôr do 31: júna zverejnia aj najlepšie videá.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia