Imigrant v Nitre údajne onanoval nad mladými ženami

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Fotka

NITRA 28. mája (WebNoviny.sk) – Skupina štyroch mladých dievčat mala podľa informácií portálu WebNoviny.sk v piatok v Nitre privolať políciu na Iračana, ktorý podľa nich pred nimi onanoval.

Incident sa mal stať v parku pri internátoch, ktoré sú neďaleko auly Slovenskej poľnohospodárskej univerzity. Podľa zistení portálu WebNoviny.sk ide o imigranta, ktorý sa dostal na Slovensko spoločne so skupinou asýrskych kresťanov.

Nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová uviedla, že polícia k prípadu informácie neposkytne.

Nitra
Údajné miesto sexuálneho výtržníctva. Foto: google.maps
—> Zisťujeme ďalšie informácie, sledujte WebNoviny.sk naďalej.

Asýrski kresťania na Slovensku

Skupina 149 asýrskych kresťanov priletela z Iraku na Slovensko vlani 10. decembra. Jej členovia pochádzajú z Asýrie, z oblasti Iraku pri meste Mosul, ktoré obsadil tzv. Islamský štát a kresťanov z neho vyhnal. Prijatie kresťanských rodín je súčasťou dobrovoľného príspevku Slovenska k riešeniu migračnej krízy. Príprava na presťahovanie trvala 15 mesiacov.

Odporúčame:

Obrazom: Na Slovensko priletelo 149 utečencov z Iraku

Do škôl v Nitre a okolí nastúpilo 34 detí utečencov

Niekoľko utečencov sa vrátilo zo Slovenska do Iraku

Obrazom: Skupina 149 asýrskych kresťanov pricestovala z Iraku
Na Slovensko prišlo 25 kresťanských rodín. V marci sa zo záchytného tábora v Humennom premiestnili do Nitry a okolia. Sú medzi nimi umelci, lekári či programátori.

Zhruba tretinu zo 149 imigrantov tvoria deti do 15 rokov. Všetci najprv absolvovali dôkladné bezpečnostné previerky a prešli zdravotnými vyšetreniami, v azylovom tábore v Humennom sa dozvedali informácie o živote na Slovensku a chodili na kurzy slovenského jazyka.

V máji sa však dvadsať z nich rozhodlo vrátiť späť do vlasti. Dôvodom bola odlišnosť kultúr a smútok za domovom. Pri rozhodovaní návratu celých rodín zavážil fakt, že rodiny držia spolu. To znamená, keď sa jeden člen alebo hlava rodiny rozhodne, že sa chce vrátiť, ide späť celá rodina.

Príspevok z nitrianskeho mesačníka, keď sa imigranti prisťahovali do Nitry. Na fotke v mesačníku sú na mestskom úrade, kde ich privítal primátor Jozef Dvonč.

Fotka

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Jozef Dvonč