5xÁNO fashion nákupom na internete!

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Mall.sk

BRATISLAVA 27. júna 2016 (WBN/PR) – Všetci už nakupujú jedna radosť, ale Vy stále váhate? My Vás presvedčíme.

Leto a vysoké teploty otvárajú dvere Vášho letného šatníka. Potrebujete niečo nové? Nakúpte si jednoducho a výhodne cez internet. Teraz máme pre Vás hneď niekoľko dôvodov, prečo nestrácať čas v kamenných obchodoch, ale vstúpiť do sveta online butikov.

Základnými pozitívami sú zaručene šírka ponuky, prehľadnosť a ceny. Nikde nenájdete toľko módnych značiek ako vo virtuálnom svete. V žiadnom obchode sa tak ľahko nezorientujete a práve tu na Vás čakajú bezkonkurenčné ceny.

A teraz dôvody, o ktorých ste možno ani nevedeli. A určite Vás dostanú!

Okamžité vrátenie peňazí. „Naši zákazníci sa najviac obávali problémov s vrátením tovaru a peňazí. Z tohto dôvodu sme proces čo najviac zjednodušili a nastavili ho pre ich spokojnosť.“ hovorí riaditeľ internetového obchodu MALL.SK. Ak by ste boli z nejakého dôvodu nespokojní s tovarom, stačí priniesť módny kúsok na jednu z deviatich pobočiek MALL.SK a peniaze Vám budú okamžite vrátené.

Chceli by ste to vyriešiť ešte rýchlejšie a pohodlnejšie? Čo poviete na skúšobné kabínky? Ide o ďalšiu službu, ktorú tento e-shop poskytuje od nového roka svojim zákazníkom. Každý tovar, ktorý si objednáte, si môžete vyskúšať priamo na pobočke. Ak Vám nesadne, v predajni ho môžete hneď vrátiť.

Vyskúšajte si teraz nákup v kategórii fashion na MALL.SK aj so špeciálnym kupónom. Len pre Vás máme zľavu v hodnote 5€, stačí zadať kód: MODA5.

Vstúpte do sveta online módy >> www.mall.sk/znackove-oblecenie

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia