Žena vypadla z idúceho kamióna, na mieste bola mŕtva

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Nehoda
Dopravná nehoda, pri ktorej počas jazdy vypadla z kabíny kamióna 33-ročná žena z Maduníc a na mieste bola mŕtva. Incident sa stal ešte v utorok skoro ráno. Foto: SITA/KR PZ Trnava

BRATISLAVA/PIEŠŤANY 30. júna (WebNoviny.sk) – Policajti vyšetrujú nezvyčajný prípad, počas jazdy vypadla z kabíny kamióna 33-ročná žena z Maduníc a na mieste bola mŕtva. Incident sa stal ešte v utorok skoro ráno. Telo našiel svedok v obci Drahovce v okrese Piešťany. Následne na to policajti v Piešťanoch zastavili 43-ročného rumunského kamionistu a dvoch mužov z Felicie.

Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, vodič kamióna predtým stál na odpočívadle pri Zelenči, kde mal povinnú prestávku. Maduničanka sa dostala do jeho kabíny, pričom polícia preveruje, za akých okolností a s akým cieľom. Kamionista spolu so ženou vo vnútri následne vyšiel na diaľnicu. Počas jazdy sa ho snažila zastaviť posádka Felicie.

Vodič kamióna pri Červeníku zišiel z cesty, prešiel obcou Madunice a žene odmietal zastaviť. V Drahovciach, za doteraz nezistených okolností, žena z kabíny vypadla a zomrela. Vzhľadom na to, že nebolo v prípade možné obviniť konkrétnu osobu, boli zadržaní muži prepustení na slobodu, uviedla Kredatusová. Vyšetrovanie prípadu naďalej pokračuje, prebieha znalecké dokazovanie a vyhodnocovanie zaistených stôp.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia