Tie najlepšie kúsky leta nájdete v Bory Mall

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia

BRATISLAVA 1. júla (WBN/PR) – Ak si chcete vylepšiť svoj prázdninový rozpočet, príďte do Bory Mall a zarábajte nakupovaním. Čakajú na vás letné výpredaje a veľká letná súťaž o skvelé ceny. Okrem výhodných nákupov a výhier vám ponúkame pár inšpirácií z pestrej ponuky júlových podujatí pre vás a vaše rodiny.

Nakupovanie hrou / 4.7.-1.9.

Osvieženie spomalenej letnej atmosféry prinesie veľká prázdninová súťaž Nakupovanie hrou, v ktorej môžete vyhrať hneď niekoľko krát! Ak od 4.7. do 1.9.2016 nakúpite v ktorejkoľvek z prevádzok v Bory Mall v minimálnej hodnote 10 eur na jednom pokladničnom bloku, môžete vyhrať denne 350 eur v darčekových kartách Bory Mall! Stačí vyplniť žrebovací lístok, ktorý dostanete na Infopulte centra a vhodiť do zlosovacieho osudia. Každý deň vyžrebujeme zo žrebovacích lístkov z predchádzajúceho dňa výhercu parádnych 350 eur a 1.9. bude zo všetkých žrebovacích lístkov počas súťaže vyžrebovaný majiteľ hlavnej výhry – Citroënu C4 Cactus.

Bory Guláš Cup / 16.7.

V polovici júla sa Bory rozvoňajú neodolateľnou gulášovou vôňou. Gulášové partie budú 16.7. súťažiť o najlepší guláš na 1. ročníku Bory Guláš Cupu. Zúčastniť sa môžete aj vy v tíme s neobmedzeným počtom členov po zaplatení tímového štartovného vo výške 10 eur. Prineste si ingrediencie, kotol a náradie potrebné na varenie gulášu, všetko ostatné zabezpečí organizátor. Súťaží sa o darčekové karty vo výške 500 eur, 300 eur a 100 eur ale ja iné zaujímavé ceny. Víťazný guláš vyberá porota na čele s vychýrenou gazdinkou a vždy dobre naladenou „svokrou“ Gizkou Oňovou.

Gurmánske zážitky podčiarkne poriadna dávka rodinnej a priateľskej festivalovej zábavy pre deti a „dospelákov“. Najväčší skákací hrad, minidisco, detskí Slávici, latino párty, škola tanca, súbory Dance cool, populárna Záhorienka, šašovia a kúzelník, ale aj hasičská show, zorbingový futbal v pene a množstvo ďalších atraktívnych hostí a hudobníkov sa postará o zábavu počas celého víkendu. Pre deti bude už tradične k dispozícii aj najväčší detský svet Buppi.

Šikovných a zručných tímových hráčov, u ktorých je navarenie chutného gulášu len príjemnou pridanou hodnotou k odbornejším zručnostiam, hľadá do svojich prevádzok aj Volkswagenu Slovakia – hlavný partner Bory Guláš Cupu. Pre záujemcov o zamestnanie v najväčšom výrobnom automobilovom závode na Slovensku pripravil priamo na podujatí náborový stánok, kde sa môžu záujemci informovať o možnostiach a podmienkach zamestnania. Návštevou Bory Guláš Cupu sa tak, okrem príjemných zábavných chvíľ, môžete postarať aj o svoju budúcnosť.

Kasting do filmu Cuky&Luky

Malí, veľkí, dievčatá, chalani, maminky, oteckovia… ak máte záujem účinkovať v celovečernom filme Cuky&Luky ako komparzisti vo vedľajších postavách alebo hromadných scénach, neváhajte, a príďte do Bory Mall. Všetkých vás pozývame na júlový kasting, ktorého termín čoskoro zverejníme na borymall.sk a našej Fanpage. Stačí, ak si prinesiete kúzlo vašej jedinečnej osobnosti a chuť byť súčasťou filmu s vašou obľúbenou dvojicou. O program a skvelú zábavu sa postarajú tvorcovia a režisér pripravovaného filmu.

Leto v Bory Mall sme pre vás vyskladali zo zaujímavej ponuky rodinnej zábavy, výhodných nákupov, skvelých súťaží a nezabudnuteľných stretnutí. Doprajte si leto ako sa patrí, osviežte sa v našich prevádzkach, strávte u nás vzácne chvíle so svojou rodinou a priateľmi, navštívte narodeninový Cinemax so skvelými zvýhodnenými ponukami v akcii Trhni si! Presvedčte sa, že tie najkrajšie kúsky leta nájdete v Bory Mall.

Bory Mall – Bližšie, než si myslíte.

Zmena programu vyhradená

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia