Muž si myslel, že strieľa na diviaka. Zastrelil Richvaldčana

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Pri Prístavnom moste našli časť ľudského tela
Polícia uzavrela a aj za pomoci špeciálne vycvičených psov prehľadáva zarastené priestranstvo pod ľavobrežným cyklistickým nájazdom na Prístavný most, kde našli dnes popoludní časť ľudského tela. Bratislava, 9. jún 2015. Foto: SITA/Ján Slovák

BRATISLAVA 25. júla (WebNoviny.sk) – V domnení, že strieľa na diviaka, 52-ročný muž z obce Lukavica (okr. Bardejov) smrteľne zranil 37-ročného muža z obce Richvald. Ako uviedla prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, tragická udalosť sa stala ešte v sobotu 9. júla v katastrálnom území obce Lukavica v časti Stráň.

Telo Richvaldčana našli počas policajnej pátracej akcie, pri nebohom bola aj strelná zbraň. Vyšetrovanie následne preukázalo, že strelné poranenie nebohému mužovi spôsobil 52-ročný Lukavičan počas individuálnej poľovačky s riadnym povolením na lov, ktorý dvakrát vystrelil svojou legálne držanou zbraňou.

Polícia ho obvinila z trestného činu usmrtenia, je stíhaný na slobode. V prípade preukázania viny môže byť odsúdený až na tri roky väzenia.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia