Muži chceli spáchať samovraždu, zachránili ich policajti

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Polícia, policajné autá
Analytik Milan Žitný nevidí problém v tom, že policajtov sledovali, podľa neho je väčším problémom, že zariadenia našli. Foto: SITA/Viktor Zamborský

POPRAD 25. júla (WebNoviny.sk) – Popradskí mestskí policajti majú za sebou rušný víkend, dvakrát ich privolali k situáciám, v ktorých hlavní aktéri hazardovali s vlastným životom.

Prvý prípad sa odohral v nedeľu o 19:50, keď bola hliadka mestskej polície vyslaná na Tajovského ulicu v Poprade, na ktorej sa podľa oznamovateľa neznámy muž s lanom vyhrážal zámerom ukončiť svoj život,“ informoval dnes zástupca náčelníka mestskej polície Milan Slota. Hliadka privolala zdravotnícku pomoc, ktorá 46-ročného muža odviezla do nemocnice na ošetrenie.

O necelé dve hodiny na to prijal pracovník stálej služby oznam, podľa ktorého pobiehal po streche vstupu do železničnej stanice polonahý muž. Hliadka na mieste zistila, že ide o muža, ktorý chce skočiť z okna budovy stanice ŽSR nachádzajúceho sa vo výške približne šesť metrov,“ dodal Slota. Muža sa policajtom spolu s hasičmi a posádkou Rýchlej zdravotnej pomoci podarilo bezpečne zložiť na zem a následne odviezť do popradskej nemocnice.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia