Najväčší MTB maratón ŠKODA STUPAVA TROPHY už tento víkend

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
škoda stupava trophy

BRATISLAVA 28. júla 2016 (WBN/PR)

– MTB maratón ŠKODA STUPAVA TROPHY v sobotu 30. júla

– ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2016: 6 pretekov pre fanúšikov horskej cyklistiky

– Projekt podporuje Peter Velits, trojnásobný majster sveta v tímovej časovke, a v sérii zábavných videí ponúka cenné bajkerské rady

ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2016 odštartuje druhú polovicu série najvýznamnejších pretekov horských bicyklov na Slovensku podujatím ŠKODA STUPAVA TROPHY. Ako sa pripraviť na najväčší slovenský MTB maratón poradí fanúšikom horskej cyklistiky Peter Velits v sérii funny videí, ktoré sú dostupné aj na Facebooku ŠKODA AUTO Slovensko. Prvé preteky na ŠKODA STUPAVA TROPHY štartujú v sobotu 30. júla o 9:00 hod.

MTB maratón ŠKODA STUPAVA TROPHY je štvrtým podujatím série najvýznamnejších pretekov horských bicyklov na Slovensku ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2016. V minulom roku na najväčšom MTB maratóne na Slovensku registrovali až 1 371 aktívnych účastníkov, ktorým popri trati fandilo viac ako 5 000 divákov. Tak ako na predchádzajúcich pretekoch série, získa aj v Stupave každý účastník štartovný balíček s cyklo fľašou ŠKODA. Zároveň bude zaradený do žrebovania o originálny bicykel ŠKODA. Všetky informácie nájdu fanúšikovia na stránke www.skoda-bike-open-tour.sk, kde sa môžu na preteky série aj registrovať.

škoda stupava trophy

„Sviatok horskej cyklistiky sa neúprosne blíži, a preto by som chcel všetkých srdečne pozvať do Stupavy. Okrem športového zápolenia nebude chýbať zábava pre celé rodiny. Urobte si v sobotu aktívny program a zažite s nami deň plný výbornej nálady na čerstvom vzduchu, dobré počasie sme už objednali,“ hovorí Ing. Marek Růžička, konateľ spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

Ako sa na preteky najlepšie pripraviť poradia odborníci na slovo vzatí. Peter Velits, trojnásobný majster sveta v tímovej časovke, v spolupráci s Martinom Imrichom, známou osobnosťou na slovenskej bajkerskej scéne, pripravili špeciálne pre tento ročník ŠKODA BIKE OPEN TOUR sériu tematických videí. Cenné bajkerské rady nájdu fanúšikovia na webstránke https://www.welovecycling.com/sk/sbot// alebo Facebooku a YouTube kanáli ŠKODA AUTO Slovensko.

ŠKODA STUPAVA TROPHY ponúkne na výber päť rôzne dlhých trás vrátane kategórie jednokolkárov. V Stupave nebudú chýbať ani tento rok preteky pre bežcov a juniorských a detských cyklistov. Okrem pretekov pripravili organizátori pre návštevníkov bohatý sprievodný program v areáli maratónskej dedinky už od piatku 29. júla.

škoda stupava trophy

Po úvodných troch pretekoch vedie priebežnú klasifikáciu tohtoročnej ŠKODA BIKE OPEN TOUR Karel Hartl, ktorý je zároveň víťazom dvoch predchádzajúcich ročníkov. Karel Hartl je aj oficiálnou tvárou značky ŠKODA a celej série, ktorú reprezentuje na novom štýlovom automobile ŠKODA Rapid Spaceback.

ŠKODA dlhodobo podporuje cyklistiku na Slovensku. Je partnerom prestížnych cyklistických pretekov Okolo Slovenska a od roku 2015 aj novým partnerom najväčšej cyklistickej charitatívnej akcie na Slovensku Parasport24. Spoločnosť ŠKODA AUTO Slovensko je zároveň už siedmy rok hrdým partnerom Petra Velitsa, jedného z najúspešnejších cyklistov v histórii Slovenska.

ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2016

Kalendár podujatí

30.4.2016 ŠKODA Svätojurský MTB maratón

14.5.2016 ŠKODA Maratón Marikovskou dolinou

25.6.2016 AUTHOR ŠKODA Bikemaratón Súľovské skaly

30.7.2016 ŠKODA STUPAVA TROPHY

13.8.2016 ŠKODA Horal MTB maratón

3.9.2016 ŠKODA Slovenský raj

Pre ďalšie informácie, prosím, kontaktujte:

Roman Rajtár, PR manager, ŠKODA AUTO Slovensko s.r.o.

Roman.rajtar@skoda-auto.sk; +421 904 701 339

Ďalšie informácie pre média nájdete na: http://media.skoda-auto.com

prihl. meno: „novinar sk“, heslo: slovensko

ŠKODA AUTO

-je jedna z najstarších automobiliek na svete. Spoločnosť založená v roku 1895, v období počiatkov automobilu, dodnes sídli v Mladej Boleslavi,

-má v súčasnosti nasledujúce modelové rady osobných automobilov: CITIGO, FABIA, RAPID, OCTAVIA, YETI a SUPERB,

-v roku 2015 dodala zákazníkom celosvetovo viac ako 1 milión automobilov,

-od roku 1991 patrí Volkswagenu, jednému z globálne najúspešnejších automobilových koncernov. ŠKODA AUTO v koncernovom zväzku samostatne vyrába a vyvíja okrem vozidiel aj komponenty ako motory a prevodovky,

-prevádzkuje tri výrobné závody v Českej republike; vyrába v Číne, Rusku, na Slovensku a v Indii väčšinou prostredníctvom koncernových partnerstiev, ďalej tiež na Ukrajine a v Kazachstane v spolupráci s lokálnymi partnermi,

-zamestnáva celosvetovo viac ako 26 600 pracovníkov a je aktívna na viac ako 100 trhoch.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Peter Velits
Firmy a inštitúcie Škoda Auto