Bory Mall: Máme radi Slovensko!

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Foto: Bory Mall

Bratislava, 31. august 2016 (WBN/PR) – Začiatkom septembra sa Bory Mall bude ozývať folklórom a rinčať budú zbrane stredovekých rytierov. Deň ústavy sa oslávi ľudovými piesňami v podaní Gizky Oňovej a detských súborov, zaspieva aj Mirka Miškechová. Pripomenieme si slovenské zvyky a výrobky či svadobné čepčenie, ako ho poznáme z minulosti. Nákupno-zábavné centrum sa stane dejiskom tradičného slovenského umenia a workshopov bude od výmyslu sveta.

Na celodennom programe vystavovateľov, 1.9.-3.9., sa predvedú napríklad obuvníci, včelári, košikári, kováči či drotári. Návštevníci sa zoznámia s drevorezbou, výrobou skla, paličkovaním alebo sa zahrajú so šúpolienkami. Deti sa však budú môcť zabaviť aj počas klobúkového tanca alebo ukážky dobových kostýmov. Slávnosti budú pokračovať predvedením stredovekých bojov, dozviete sa tiež, ako sa vyrábali stredoveké knihy alebo razili mince.

Nebudeme sa len zabávať, niekomu z vás vo štvrtok darujeme nové auto. Ak ste si vhodili žrebovací lístok počas súťaže Nakupovanie hrou do nádoby na Infopulte, nadarmo určite neprídete. Tohto ročné leto v Bory Mall vyvrcholí vylosovaním absolútneho víťaza, ktorý získa krásny Citroën C4 Cactus. Stretneme sa 1.9., lebo – Máme radi Slovensko!

Bory Mall – Bližšie, než si myslíte

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia