Dôchodcu zrazilo nákladné auto, muž zraneniam podľahol

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Pri nehode prišiel o život chodec
Trnavskí policajti vyšetrujú smrteľnú dopravnú nehodu, pri ktorej zomrel 37-ročný chodec zo Senice. Foto: SITA/KR PZ Trnava

KOŠICE 1. októbra (WebNoviny.sk) – K tragickej dopravnej nehode došlo v piatok (30. septembra) okolo 19,00 hodiny na Hlavnej ulici v obci Borša. Ako informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Alexander Szabó, 28-ročný vodič z okresu Michalovce viedol nákladné motorové vozidlo zn. Ford Transit po priamom úseku vozovky v smere na obec Viničky. Z doposiaľ nezistených príčin došlo ku zrážke so 67-ročným chodcom z okresu Trebišov.

„Podľa doterajších zistení chodec pred sebou pravdepodobne tlačil dvojkolesový ručný vozík. Chodec v dôsledku zrážky s nákladným motorovým vozidlom utrpel zranenia, ktorým počas prevozu do nemocnice podľahol. U vodiča bola vykonaná dychová skúška s negatívnym výsledkom. U chodca bude vykonaná súdna lekárska pitva,“ informoval.

Uviedol, že celková spôsobená škoda bola cca 1 530,- eur. „Miesto dopravnej nehody polícia dokumentovala aj za prítomnosti súdneho znalca z odboru dopravy. Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Bližšie okolnosti dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania,“ dodal.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať