NA SLOVENSKO PRICHÁDZA BEZVA ŽENSKÁ

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Bezva ženská na krku

Čo sústredilo osobnosti českého a slovenského filmového neba na jedno miesto? No predsa slávnostná premiéra nového českého filmu Bezva ženská na krku, ktorá sa konala za účasti hlavnej protagonistky filmu Petry Hřebíčkovej a mladej nadanej slovenskej herečky Kristíny Svarinskej. Svojou účasťou prispeli k príjemnej atmosfére aj režisér, scenárista a producent filmu Tomáš Hoffman, scenárista a producent Jiří Vejdělek a producent Marek Jeníček.

Večer otvorila a svojim šarmantným humorom spestrila Adela Banášová, nechýbali na ňom známe slovenské osobnosti, dobré víno od Terra Parna, kvalitný alkohol od Fine Destillery, či nápoje od Zlatej studni a napečené dobroty od Dr. Cake a Cukrárne Floril. Samozrejmosťou bola aj skvelá nálada…

Filmová pochúťka od tvorcov komédie Ženy v pokušení a Muži v nádeji prichádza do slovenských kín. A zahrajú si v nej Ondřej Vetchý, Petra Hřebíčková, Miroslav Táborský, Jiří Langmajer, Tereza Kostková, Václav Postránecký, či Kristína Svarinská. Komédiu Bezva ženská na krku Vám prináša filmová distribučná spoločnosť CinemArt SK. V každom dobrom kine už od 20. októbra.

Bezva ženská na krku
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia