Dlhšia životnosť sa musí premietnuť do prístupu k zárukám

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
FEILO SYLVANIA

Spoločnosť Feilo Sylvania upravuje preto svoje už dnes nadštandardné podmienky záruky. Štandardom bude až päťročná záruka pri všetkých nových osvetľovacích telesách s LED a až šesťročná záruka u svojich vybraných typoch LED žiaroviek. Pri osvetľovacích telesách s technológiou LED od Feilo Sylvania bude platiť jeden rok na každých 10 000 hodín predpokladanej životnosti až do spomínaných piatich rokov pri produktoch s očakávanou životnosťou 50 000 hodín.

„Osvetlenie LED nastavuje novú latku v oblastiach úspory energie, životnosti a kontrolovateľnosti. V odbore nastáva čas prijať nové štandardy vyplývajúce z dlhšej životnosti. Súčasné záručné lehoty zastarali a nemali by sa používať pre technológie, ktoré sú vyvíjané na omnoho dlhšiu dobu,“ komentuje Simon Reed, viceprezident spoločnosti Feilo Sylvania pre región EMEA. „Dôležitý je aj parameter počtu hodín na ktoré je odhadovaná životnosť svietidla, pretože ten bude rozhodujúci pre dĺžku záruky,“ vysvetľuje Reed.

Nové záruky sú platné od dátumu faktúry a zákazníkom stačí predložiť doklad o nákupe. Nárok plynúci zo záruky je potrebné vždy uplatniť písomne, konkrétne e-mailom miestnej pobočke Feilo Sylvania a to do 30 dní.

LED žiarovky

Záruka spoločnosti Feilo Sylvania na žiarovky začína rovnako dátumom na faktúre a vyprší po uplynutí počtu hodín svietenia, alebo rokov životnosti, podľa toho, čo nastane skôr. Krytie v rámci záruky závisí od konkrétneho modelu. Žiarovky RefLED a ToLEDo sa teraz napríklad dodávajú so zárukou troch rokov alebo 12 000 hodín svietenia, na žiarovky RefLED + a ToLEDo + je záruka o rok dlhšia, alebo 16 000 hodín svietenia. Žiarovky, ktoré môžeme označiť ako najlepšie vo svojej triede – RefLED Superia, RefLED Coolfit, ToLEDo Superia a RefLED+ AR111 majú najdlhšiu – šesťročnú záruku (respektíve 24 000 hodín svietenia).

O SPOLOČNOSTI FEILO SYLVANIA

Feilo Sylvania je špičkovým poskytovateľom komplexného spektra osvetľovacích riešení na profesionálne účely a architektúru. Stojí na viac než storočí skúseností so svietidlami a osvetľovacími telesami a globálne dodáva tie najmodernejšie výrobky a riešenia určené pre širokú verejnosť, komerčný aj súkromný sektor. Ľudia na celom svete spoliehajú na jej vysokokvalitné a energeticky efektívne riešenia značiek Concord, Lumiance a Sylvania. Spoločnosť Shanghai Feilo Acoustics Co., Ltd., so sídlom v Šanghaji bola založená v roku 1984 a je prvou čínskou akciovou spoločnosťou (SH 600651). V roku 2014 sa prostredníctvom fúzií a akvizícií výrazne reorganizovala a stala sa spoločným podnikom zahŕňajúcim okrem iného spoločnosti Shanghai Yaming Lighting Co., Ltd., Beijing Shen’an Group alebo Shanghai Sunlight Enterprise Co., Ltd. Akvizíciou spoločnosti Havells Sylvania teraz získala výrobné základne, logistické a výskumné centrá po celom svete a v neposlednom rade aj prístup k trhom 48 krajín.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia