Vodič chevroletu zrazil Levičana, zomrel na mieste

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Nehoda
Život ďalšieho chodca si vyžiadala nehoda, ktorá sa stala v nedeľu večer medzi obcami Kalná nad Hronom a Lok v Levickom okrese. Štyridsaťosemročného Levičana zrazil 29-ročný vodič chevroletu. Chodec bol v tmavom oblečení, nemal žiaden reflexný prvok a navyše išiel po nesprávnej strane cesty. Zomrel na mieste. Vodičovi alkohol nezistili, prípadný alkohol u chodca budú zisťovať pri pitve. Presné okolnosti nehody a mieru zavinenia polícia vyšetruje. Bratislava, 24. október 2016. Foto: SITA/KR PZ Nitra

BRATISLAVA/LEVICE 24. októbra (WebNoviny.sk) – Život ďalšieho chodca si vyžiadala nehoda, ktorá sa stala v nedeľu večer medzi obcami Kalná nad Hronom a Lok v Levickom okrese. Štyridsaťosemročného Levičana zrazil 29-ročný vodič chevroletu.

Ako informovala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková, chodec bol v tmavom oblečení, nemal žiaden reflexný prvok a navyše išiel po nesprávnej strane cesty. Zomrel na mieste. Vodičovi alkohol nezistili, prípadný alkohol u chodca budú zisťovať pri pitve. Presné okolnosti nehody a mieru zavinenia polícia vyšetruje.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia