V bratislavskej Dúbravke horel byt, zomrela mladá žena

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Hasici
Príčinu požiaru vyšetrujú požiarni experti. Foto: ilustračné, SITA/Tomáš Benedikovič

BRATISLAVA 5. novembra (WebNoviny.sk) – Nočný požiar bytu v bratislavskej Dúbravke neprežila 20-ročná žena. Ako agentúru SITA informoval hovorca bratislavskej polície Michal Szeiff, vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave začal v súvislosti so štvrtkovým požiarom v bratislavskej Dúbravke trestné stíhanie vo veci trestného činu ohrozenia. Aj napriek okamžitej snahe zdravotníkov sa ženu oživiť nepodarilo. Predmetom vyšetrovania sú však aj presné príčiny a okolnosti požiaru.

Pri nočnom požiari bytu na 3. poschodí na ulici Ľuda Zúbka v Dúbravke evakuovali z bytovky viac ako 20 ľudí, ktorých prichýlili v evakuačnom autobuse Hasičskej a záchrannej zdravotnej služby (HaZZ). Sedem pacientov skončilo po požiari v Univerzitnej nemocnici v Bratislave, dvaja z nich sú vo vážnom stave.

Dvoch pacientov s popáleninami, ktorí sa nadýchali splodín, hospitalizovali v Ružinove, ďalších dvoch na Kramároch, dvoch v nemocnici v Starom Meste a jeden pacient leží v nemocnici na Antolskej ulici v Petržalke. Požiar hasilo o desiatej večer viac ako 20 hasičov. Na miesto požiaru prišla ešte v noci skupina na zisťovanie príčin vzniku požiaru a psychologická služba HaZZ.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia