Budúcnosť sa plní už aj v Skalici

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Orange
Foto: Orange

SKALICA 5. decembra (WBN/PR) – Nový rozmer pozerania TV, či výhody a možnosti, ktoré prináša optika, patrili pred pár rokmi do kategórie sci-fi. Dnes sa stávajú skutočnosťou.

Výpadky internetu, obmedzenia, zbytočne dlhé čakanie, nekvalitný obraz pri pozeraní vašich obľúbených programov. Toto všetko ešte aj v súčasnosti zažívajú mnohí z vás. A pritom dnes existujú možnosti, ktoré ešte pred pár rokmi patrili do kategórie sci-fi. Tak prečo ich nevyužiť tiež? Orange prináša optiku a jej výhody i do vášho mesta. Teraz najnovšie budete môcť využiť výhody rýchleho internetu aj v Skalici.

Zažite na vlastnej koži fantáziu budúcnosti

Viete si predstaviť stabilný, kvalitný internet, ktorý sa šíri rýchlosťou svetla? Práve tieto vymoženosti prinášajú optické vlákna. Super rýchly FiberNet, ktorý vám ponúka rýchlosť až do 500 Mbit/s určite oceníte nielen pri sťahovaní obľúbeného hudobného albumu či filmu, ale aj pri sledovaní živých prenosov či zábavných videí na internete. S FiberNetom od Orangeu sa nemusíte báť, že sa o rýchlosť svojho internetu budete musieť „deliť“ s ostatnými susedmi. Ani v čase špičky sa nestane, že by vás váš internet obmedzoval.

Okrem moderných služieb a funkcionalít má optika aj ďalšiu príjemnú výhodu – optické vlákna sú v porovnaní s elektrickými a kovovými veľmi tenké, ľahké, nevydávajú elektromagnetický smog, nevedú elektrický prúd a neiskria.

Orange
Foto: Orange Foto: Orange

Využite naplno vymoženosti svojej televízie

Pozeranie televízie už dávno nie je len o jednoduchom prepínaní kanálov. S digitálnou televíziou na optike od Orangeu si môžete reláciu zastaviť kedy sa vám to hodí, ako na dlani máte program všetkých televíznych staníc a samozrejmosťou je kvalita obrazu s množstvom staníc v HD rozlíšení. Veľkou výhodou je aj 31-dňový TV archív, s ktorým si môžete pozrieť programy nie len pár dní dozadu, ale dokonca celý mesiac spätne. S televíziou od Orangeu jednoducho naplno využijete vymoženosti svojej televízie – ostrý obraz, sýte farby, najjemnejšie detaily a vaše obľúbené programy vždy poruke.

Myslite na budúcnosť – vsaďte na optickú sieť

Práve preto, že optika splní vaše požiadavky na spoľahlivý internet či digitálnu televíziu, bude „v kurze“ aj o niekoľko rokov. Z tohto dôvodu zavedenie optickej linky do vášho domu alebo bytu je vynikajúcou investíciou do budúcnosti. Optika vám umožňuje kráčať s dobou. Vďaka svojej prakticky neobmedzenej kapacite a rýchlosti bude ako technológia používaná a moderná aj o niekoľko desiatok rokov a vie tak zvýšiť aj hodnotu vašej nehnuteľnosti.

Optické vlákna od Orangeu šetria to, čo je v dnešnej uponáhľanej dobe najcennejšie – a to váš čas, preto si nenechajte ujsť možnosti, ktoré prichádzajú i do vášho mesta.

V prípade, že chcete vedieť o pokrytí vášho mesta niečo viac, môžete využiť bezplatné telefónne číslo Orangeu 0800 500 100.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie Orange Slovensko