Pri tragickej dopravnej nehode vyhasol ďalší mladý život

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Nehoda
Jeden ľudský život si vyžiadala nehoda, ktorá sa stala v stredu popoludní v katastri obce Pinciná v Lučeneckom okrese. Tridsaťsedemročný vodič Octavie combi na rovnom úseku cesty zišiel na krajnicu, následne s autom vyšiel späť na cestu do protismeru. Vozidlo dostalo šmyk, otočilo sa o 90 stupňov a došlo k zrážke s protiidúcim Oplom Astra. Vodič Octavie z Rimavskej Soboty zomrel na mieste, 26-ročná vodička Opla a jej o rok staršia spolujazdkyňa sú zranené. Bratislava, 22. september 2016. Foto: SITA/KR PZ Banská Bystrica

KRÁSNO NAD KYSUCOU 27. novembra (WebNoviny.sk) – Mladý ľudský život vyhasol pri dopravnej nehode, ku ktorej došlo v sobotu 26. novembra po siedmej hodine ráno na ceste I/11 v katastri obce Krásno nad Kysucou, časť Blažkov. Agentúru SITA o nehode informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline Jana Balogová.

„Len 18-ročný vodič viedol vozidlo Toyota Yaris smerom na Čadcu, pričom z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel plynulo do protismeru, kde došlo k zrážke s kamiónom. Po náraze bolo vozidlo Toyota odhodené mimo komunikáciu do priekopy,“ uviedla s tým, že pri dopravnej nehode utrpel mladý vodič Toyoty ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahol.

„Jeho 19-ročná spolujazdkyňa utrpela predbežne ľahké zranenia. Požitie alkoholických nápojov u vodiča kamiónu zistené nebolo.“ Dodala, že u vodiča Toyoty bude vykonaná pitva. Hmotná škoda na vozidlách je odhadnutá na asi 21 500 eur. „Poverený príslušník PZ začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Okolnosti dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania,“ informovala.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia