Opitá Katarína vyletela z cesty, Miroslav skončil v strome

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Nehoda
Dopravná nehoda, ku ktorej došlo v piatok večer medzi obcou Vinné a Michalovcami. Devätnásťročný mladík na Hyundai i30 z okresu Michalovce zišiel autom mimo cesty, kde narazil do stromu. Nezodpovedný šofér vyviazol bez zranení, nafúkal 1,35 promile. Škody na aute sa vyšplhali na približne 7 000 eur. Foto: SITA/KR PZ Košice

BRATISLAVA/KOŠICE 28. novembra (WebNoviny.sk) – Policajná hliadka na ceste zrejme vystrašila 36-ročnú Katarínu, ktorá si na svoje meniny sadla za volant Audi A5 opitá. Medzi obcami Geča a Čaňa v okrese Košice-okolie skončila s vozidlom mimo cesty. Podgurážená nešoférovala po prvýkrat.

Ako informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, vodička zaregistrovala hliadky, s vozidlom prešla do protismerného pruhu a zastavila až na tráve. Pri následnej kontrole policajtom nepredložila vodičské oprávnenie, namerali jej 1,58 promile alkoholu. Za jazdu pod vplyvom alkoholu už bola právoplatne odsúdená a okrem peňažného trestu jej súd uložil aj 18-mesačný zákaz jazdiť. Na základe jej žiadosti jej však zvyšok trestu odpustili, skúšobnú dobu mala do 21. decembra. Katarína teraz čelí obvineniu z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Ďalšieho opitého vodiča zase zastavil až náraz do stromu. Devätnásťročný mladík na Hyundai i30 havaroval medzi obcou Vinné a Michalovcami. Nezodpovedný šofér vyviazol bez zranení, nafúkal 1,35 promile. Škody na aute sa vyšplhali na približne 7000 eur. Ani Miroslav sa nevyhol obvineniu za jazdu pod vplyvom alkoholu.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia