Vážna nehoda pri Váhovciach si vyžiadala život mladej ženy

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Nehoda
Dopravná nehoda medzi obcami Dolná Streda a Váhovce v okrese Galanta, pri ktorej zahynula jedna žena a dve osoby utrpeli zranenia. Bratislava, 5. december 2016. Foto: SITA/KR PZ Trnava

BRATISLAVA 5. decembra (WebNoviny.sk) – Jedna žena zahynula a dve osoby utrpeli zranenia pri vážnej dopravnej nehode, ktorá sa dnes ráno stala medzi obcami Dolná Streda a Váhovce v okrese Galanta.

Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, 27-ročná vodička Chevroletu Spark z Váhoviec, idúca od obce Dolná Streda, dostala na moste nad R1 šmyk a autom narazila do zvodidiel. Spolu so 41-ročnou spolujazdkyňou vystúpili z auta a chceli ho označiť výstražným trojuholníkom.

Okolo nehody prechádzal vodič Škody Felicie, ktorý chcel ženám pomôcť a tiež vystúpil z auta. V smere od Váhoviec išiel v tom čase aj Renault Megan, pričom jeho vodič pri nehode neubrzdil, narazil do havarovaného Chevroletu, ktorý následne vrazil do všetkých troch osôb.

Mladá vodička utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla, druhú ženu a vodiča Škody Felicie previezli so zraneniami do nemocnice. Vodič Renaultu neutrpel žiadne zranenia a dychová skúška na alkohol bola u neho negatívna.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia