Zažite Silvester, ktorý splní všetky vaše priania

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Hotel Kormorán
Foto: Hotel Kormorán

ŠAMORÍN – ČILISTOV 6. decembra 2016 (WBN/PR) – Silvester sa pomaly blíži a vy sa rozhodujete, kam sa vyberiete zabaviť? Čo tak vychutnať si vyvrcholenie roka parádnou zábavou s dobrým jedlom, pitím, či živou kapelou v spojení s oddychom a relaxom?

Zažite Silvester All inclusive v príjemnom prostredí Hotela Kormorán****! Živá hudba v podobe slovenských, maďarských aj cigánskych piesní, DJ, tombola sa postarajú o silvestrovskú náladu. Pochutiť si môžete na špeciálnom silvestrovskom menu formou švédskych stolov, ale aj pečenom polnočnom čilistovskom prasiatku. Variácie teplých a studených jedál v kombinácii s All inclusive nápojov sa postarajú o gurmánsky zážitok!

Hotel Kormorán
Foto: Hotel Kormorán

Hotel Kormorán, miesto kde sa zábava snúbi s oddychom

Náš 4* hotel, situovaný neďaleko Bratislavy, je miestom, kde sa spája atmosféra malebného okolia Dunaja s vysoko profesionálnymi službami na jednom mieste. Vďaka tejto kombinácii Silvestrovský pobyt nemusí byť len o zábave, ale aj spojením relaxu a oddychu. Naše celoročne otvorené Relax, SPA & wellness centrum poskytuje možnosť relaxácie pod vedením odborného personálu. K dispozícii je fitness, špičkový vonkajší hydromasážny bazén – jakuzzi pre 6 osôb s osvetlením a 36°C vodou, vnútorný hydromasážny vírivý bazén. Zohriať sa môžete aj v suchej i parnej saune s ochladzovacím bazénom a tepidáriom. K dispozícii je aj solárium, masáže a program telových a tvárových ošetrení a preto je výbornou voľbou na regeneráciu po silvestrovskej noci a bujarej zábave.

Do pamäte sa Vám vryjú aj prechádzky pri Dunaji v okolí Prístavu Kormorán, ktoré sľubujú nádhernú panorámu žitnoostrovského regiónu. Vo vzdialenosti 1 km od Hotela Kormorán sa nachádza športový komplex X – Binoic Sphere s Hippo Arénou a Aqua Arénou. V blízkom okolí Hotela nájdete aj Golfový areál Welten Golf Club, Areál Vodných športov Čunovo, Galériu moderného umenia Danubiana, Vodné Dielo Gabčíkovo či profesionálny motoristický areál Slovakia Ring. Po prechádzke sa môžete tešiť na špeciality mesačnej kuchyne mesiaca január, šéfkuchár pripraví pravé slovenské bryndzové halušky, chutné staroslovenské rebierko alebo zaujímavú kombináciu lekvárových pirohov s cibuľou.

Hotel Kormorán
Foto: Hotel Kormorán

Ponúkame ubytovanie podľa Vašich predstáv

Vybrať si môžete z komfortného ubytovania v 6 jednoposteľových a 49 dvojposteľových izbách s možnosťou prístelky s celkovou kapacitou 154 lôžok a neskorším check – outom. Pre náročnejších hostí je pripravený malý, veľký, business a prezidentský apartmán. K štandardnému vybaveniu každej izby, okrem vlastnej kúpeľne s WC patrí aj TV, minibar, trezor a sušič vlasov.

Spojte preto silvestrovskú zábavu s pobytom v Hoteli Kormorán neďaleko Bratislavy a prežite príjemnú zimnú atmosféru, veď Vaša individualita je naša sila…

Viac informácií a Rezervázia lístkov na

Tel: 031/5909100

Email: info@hotelkormoran.sk

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia