Obrazom: Vodička zrazila rodinu s dvoma malými deťmi

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Vodička zrazila štvorčlennú rodinu s dvoma malými deťmi
Štvorčlennú rodinu zrazila v stredu ráno v obci Lehnice, časť Sása v Dunajskostredskom okrese štyridsaťročná vodička Fiatu Punto. Šesťdesiatdvaročná žena, jej 23-ročná dcéra s dvoma malými deťmi – štvormesačným chlapčekom v kočíku a päťročným dievčatkom na sedačke bicykla išli po pravej strane cesty. Vodička fiatu, ktorá išla v rovnakom smere, ich zrejme nevidela a narazila do nich. Najhoršie je na tom babička s malým vnukom, ktorí sú ťažko zranení. Foto: SITA/KR PZ Trnava

BRATISLAVA/DUNAJSKÁ STREDA 8. decembra (WebNoviny.sk) – Štvorčlennú rodinu zrazila v stredu ráno v obci Lehnice, časť Sása v Dunajskostredskom okrese štyridsaťročná vodička Fiatu Punto.

Obrazom: Vodička zrazila štvorčlennú rodinu s dvoma malými deťmi

Šesťdesiatdvaročná žena, jej 23-ročná dcéra s dvoma malými deťmi – štvormesačným chlapčekom v kočíku a päťročným dievčatkom na sedačke bicykla išli po pravej strane cesty. Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, vodička Fiatu, ktorá išla v rovnakom smere, ich zrejme nevidela a narazila do nich.

Najhoršie je na tom babička s malým vnukom, ktorí sú ťažko zranení. Chlapček skončil na bratislavských Kramároch. Mladá žena s dcérkou sú zranené pravdepodobne ľahko. Vodičke alkohol nezistili. Presné okolnosti nehody polícia vyšetruje.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia