Video: Moderátor uzemnil Sulíka a Danka, zostali ako obarení

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
RTVS
Foto: reprofoto RTVS

BRATISLAVA 12. decembra (WebNoviny.sk) – Diskusná relácia „O 5 minút 12“ na RTVS bola poriadne búrlivá. Predseda parlamentu a SNS Andrej Danko a šéf liberálov Richard Sulík si nič nedarovali, ale najväčší ohlas vyvovali slová moderátora Martina Strižinca.

„Kto tu ešte nekričí na našej politickej scéne? Vy (Andrej Danko) hovoríte o Matovičovi, Robert Fico hovorí o novinároch, vy (Richard Sulík) hovoríte o Robertovi Ficovi, Igor Matovič hovorí zas o celej koalícii ako o zlodejoch,“ začal Strižinec svoj preslov.

Slová Strižinca oboch politikov evidentne zaskočili a so sklonenými hlavami iba počúvali. „Všetci kričia, paradoxne fašisti sú najtichšie a čakajú na to, kým sa tu všetci vy dohádate. Včera sme si na sneme Smeru vypočuli, že nastal koniec politickej korektnosti, tak evidentne to tu nejako vyzerá a už ste si to všetci osvojili do dôsledkov,“ pokračoval Strižinec.

„Prezident vás vyzval, aby ste urobili hrádzu fašizmu. Čo robíte? Hádate sa od volieb vkuse všetci. Fašisti sú ticho a stále čakajú, koľko hlasov budú mať v ďalších voľbách. Prepáčte páni, ale toto je hrádza proti fašizmu? Tu už nikto nehovorí s pokorou, ticho, čo tu treba zmeniť, riešite vlastné egá, Teraz nehovorím o vás dvoch, ale mám tu s tým každotýždenné skúsenosti“ dodal Strižinec.

Sulík v pondelok pre agentúru SITA uviedol, že jeden Danko nie je celá Slovenská národná strana. Podľa neho i napriek hrubej indiskrétnosti, ktorej sa Danko v relácii O 5 minút 12 dopustil, by bol ochotný diskutovať o možnej vládnej koalícií aj s SNS. „Ak by robil takéto hysterické scény, bolo by to ťažké,“ povedal. Podľa Sulíka sa Danko v nedeľnej relácií „vyfarbil“. „To je Fico dva a možno ešte horší,“ dodal.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Celú nedeľňajšiu reláciu O 5 minút 12 si môžete pozrieť v archíve RTVS.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Andrej DankoIgor MatovičRichard SulíkRobert Fico
Firmy a inštitúcie RTVS Rozhlas a televízia Slovenska