Obrazom: Vodičovi Felicie prišlo zle, neprežil čelnú zrážku

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Vodičovi prišlo zle, pri nehode zomrel
Šesťdesiatštyriročný muž prišiel dnes ráno o život medzi obcami Tekovské Lužany a Šárovce v Levickom okrese. Vodičovi Felicie zrejme počas jazdy prišlo nevoľno a upadol do bezvedomia. Auto prešlo do protismeru a zrazilo sa s protiidúcim Citroenom Xantia. Vodič Felicie zomrel na mieste, 60-ročná spolujazdkyňa sa nezranila. Tridsaťštyriročného vodiča z druhého auta a jeho 28-ročného spolujazdca s ľahkými zraneniami previezli do nemocnice. Foto: SITA/KR PZ Nitra

BRATISLAVA/LEVICE 14. decembra (WebNoviny.sk) – Šesťdesiatštyriročný muž prišiel v stredu ráno o život medzi obcami Tekovské Lužany a Šárovce v Levickom okrese. Vodičovi Felicie zrejme počas jazdy prišlo nevoľno a upadol do bezvedomia. Auto prešlo do protismeru a zrazilo sa s protiidúcim Citroenom Xantia.

Obrazom: Vodičovi prišlo zle, pri nehode zomrel

Ako informovala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová, vodič Felicie zomrel na mieste, 60-ročná spolujazdkyňa sa nezranila. Tridsaťštyriročného vodiča z druhého auta a jeho 28-ročného spolujazdca s ľahkými zraneniami previezli do nemocnice. Prípadný alkohol a presnú príčinu smrti 64-ročného muža budú zisťovať pri pitve.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať