Kde možno v Košiciach hľadať pomoc cez sviatky?

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Doktor
Foto: ilustračné, Thinkstock

KOŠICE 24. decembra (WebNoviny.sk) – V Univerzitnej nemocnici L. Pasteura Košice (UNLP) je viacero ambulancií v prevádzke nepretržite a v tomto režime ostávajú aj počas sviatočných vianočných dní. Špecialisti budú v prípade nepredvídateľných udalostí súvisiacich so záchranou životov, či poškodením zdravia neustále v pohotovosti. Pacienti môžu v prípade zdravotných problémov vyhľadať pomoc chirurgov, úrazových chirurgov, internistov, ako aj ďalších odborníkov.

Na Klinike úrazovej chirurgie, Rastislavova 43, budova Urgentného príjmu, bude fungovať úrazová ambulancia, ako aj urgentný príjem a ambulancia IV. internej kliniky, Rastislavova 43, VI. pavilón. Na Klinike stomatológie a maxilofaciálnej chirurgie, Rastislavova 43, V. pavilón, bude pracovať lekárska služba prvej pomoci.

Na Triede SNP bude na Oddelení urgentného príjmu – lôžkový monoblok, prízemie, poskytovať služby traumatologická ambulancia, chirurgická, ako aj interná ambulancia. Pracovať bude aj ústavná pohotovostná služba I. stomatologickej kliniky, Trieda SNP 1, lôžkový monoblok, 9. poschodie, ako aj ambulancia Kliniky otorinolaryngológie a chirurgie hlavy a krku, Trieda SNP 1, lôžkový monoblok.

Poradenské služby bude poskytovať Linka dôvery: 055/ 622 23 23, ako aj Linka nádeje: 055/ 644 11 55., ktoré sa v prevádzke striedajú.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať