Foto: Vodičovi autobusu sa pri nehode zapichla do tela tyč

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Vodičovi autobusu sa pri nehode zapichla do tela tyč
Dopravná nehoda, ktorá sa stala v utorok 27. decembra o 20:00 pri obci Topoľníky (okres Dunajská Streda). Neznámy vodič viedol biele nákladné auto smerom na obec Okoč, keď sa z neho uvoľnila časť návesu. Kovová tyč spolu s kusom plachty pri tom zasiahla 46-ročného vodiča autobusu, ktorý pre úraz zišiel mimo cestu. Vodič autobusu je ťažko zranený, ostatné osoby z autobusu sa pri nehode nezranili. Polícia hľadá vodiča nákladného auta. Foto: SITA/KR HaZZ Trnava

BRATISLAVA 28. decembra (WebNoviny.sk) – Polícia vyšetruje okolnosti a príčiny dopravnej nehody, ktorá sa stala v utorok 27. decembra o 20:00 pri obci Topoľníky (okres Dunajská Streda).

Ako agentúru SITA informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, neznámy vodič viedol biele nákladné auto smerom na obec Okoč, keď sa z neho uvoľnila časť návesu. Kovová tyč spolu s kusom plachty pri tom zasiahla 46-ročného vodiča autobusu, ktorý pre úraz zišiel mimo cestu.

Obrazom: Vodičovi autobusu sa pri nehode zapichla do tela tyč

Vodič autobusu je ťažko zranený, ostatné osoby z autobusu sa pri nehode nezranili. Polícia už začala trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví s následkom ťažkej ujmy na zdraví z nedbanlivosti. Zároveň hľadá vodiča nákladného auta. V súvislosti s dopravnou nehodou tiež žiadajú svedkov nehody, aby akékoľvek informácie k vodičovi a k nákladnému autu poskytli polícii telefonicky na číslo 158 alebo osobne na okresnom dopravnom inšpektoráte v Dunajskej Strede.

Ako agentúru SITA informovala Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru, tyč sa zapichla vodičovi autobusu do vrchnej polovice tela. Hasiči zraneného vodiča museli vyslobodiť hydraulickým zariadením a odovzdali ho do opatery záchranárov.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia