Chodca na diaľnici D1 zrazili dve autá, neprežil

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Nehoda
Tragická nehoda, ktorá sa stala v nedeľu krátko pred 20:30 na diaľnici D1 v katastri Piešťan. Štyridsaťjedenročného chodca tu zrazili dve autá. Podľa doterajších informácií 41-ročný Piešťanec, ktorého nebolo vidieť, náhle vošiel do cesty 41-ročnému českému vodičovi Audi A6. Muža po náraze odhodilo do pripájacieho pruhu, kde ho ešte zrazil prichádzajúci VW Golf. Jeho 23-ročný vodič taktiež zrážke nedokázal zabrániť. Chodec zomrel na mieste, s ťažkými zraneniami skončila spolujazdkyňa v Audi, ktorú zranilo rozbité čelné sklo. Foto: SITA/KR PZ v Trnave

BRATISLAVA/PIEŠŤANY 16. januára (WebNoviny.sk) – Policajti objasňujú okolnosti tragickej nehody, ktorá sa stala v nedeľu krátko pred 20:30 na diaľnici D1 v katastri Piešťan. Štyridsaťjedenročného chodca tu zrazili dve autá.

Podľa doterajších informácií 41-ročný Piešťanec, ktorého nebolo vidieť, náhle vošiel do cesty 41-ročnému českému vodičovi Audi A6. Muža po náraze odhodilo do pripájacieho pruhu, kde ho ešte zrazil prichádzajúci VW Golf. Jeho 23-ročný vodič taktiež zrážke nedokázal zabrániť.

Chodec zomrel na mieste, s ťažkými zraneniami skončila spolujazdkyňa v Audi, ktorú zranilo rozbité čelné sklo. Vodičom alkohol nezistili. Prípadný alkohol u chodca budú zisťovať pri pitve.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia