V bratislavskej ubytovni zadržali hľadaného lupiča

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Polícia
Hľadaný 38-ročný Pavol Bihari z Trnavy je podozrivý z lúpeže a porušovania domovej slobody. V nedeľu 8. januára sa v nočných hodinách vlámal do rodinného domu, kde fyzicky napadol domácu pani a žiadal od nej peniaze. 87-ročnej žene spôsobil viaceré zranenia, pre ktoré musela byť hospitalizovaná v nemocnici. Odcudzením zlatých šperkov a peňazí jej spôsobil škodu za viac ako 5000 eur. Foto: SITA - koláž WbN

BRATISLAVA 17. januára (WebNoviny.sk) – Polícia v utorok v podvečerných hodinách zadržala hľadaného 38-ročného Pavla Bihariho. Ako agentúru SITA informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, muža podozrivého z prepadu sa podarilo policajnej hliadke zadržať v bratislavskej ubytovni potom, ako na zverejnené informácie v médiách zareagoval istý muž. „Vyšetrovateľ vykonáva od utorka so zadržaným potrebné procesné úkony. Ďakujeme občanom aj médiám za pomoc pri jeho vypátraní,“ uviedla Linkešová.

Podľa polície je 38-ročný Trnavčan podozrivý z minulotýždňového prepadnutia 87-ročnej dôchodkyne v jej dome v Trnave. V minulosti už bol viackrát trestaný a má súdom uložený zákaz pobytu v Bratislave. K prepadu, z ktorého je podozrivý, došlo v noci ôsmeho januára. Páchateľ podľa polície preskočil plot rodinného domu, rozbil okno a vtrhol dnu. Domácu pani napadol, zobral jej peniaze, štyri zlaté prste a retiazku, ktorú mala na sebe. Dôchodkyňa po útoku skončila s viacerými zraneniami v nemocnici. Spôsobil jej škodu za viac ako 5000 eur. Trestná sadzba za tento čine je sedem až 12 rokov.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať