Jeden mŕtvy a jedna ťažko ranená pri autonehode v Bystranoch

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Jeden mŕtvy a jedna ťažko ranená po autonehode v obci Bystrany

BRATISLAVA 23. januára (Webnoviny.sk) – Jedného mŕtveho a jednu ťažko zranenú si vyžiadala dopravná nehoda v obci Bystrany v okrese Spišská Nová Ves. Nehoda sa stala v nedeľu približne o 23:30.

Ako informovala agentúru SITA košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, vodič Fordu Focus išiel smerom na Spišské Vlachy. Pri prejazde mierne ľavotočivej zákruty pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla, poveternostným podmienkam, stavu vozovky a iným okolnostiam, pričom nezvládol riadenie. S autom zišiel mimo cestu, kde narazil do železného stĺpika, následne do steny budovy a betónového oplotenia miestneho pohostinstva.

Po náraze obe osoby z vozidla vymrštilo. Pri dopravnej nehode 20-ročný muž ťažkým zraneniam na mieste podľahol a 17-ročné dievča je ťažko zranené. Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a prečin ublíženia na zdraví. Bližšie okolnosti ako aj presná príčina dopravnej nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania aj za účasti znalca z odboru cestnej dopravy. Polícia tiež zisťuje, kto viedol vozidlo v čase nehody.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia