Hľadajú tínedžerky, nevrátili sa do reedukačného centra

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Nezvestná osoba
Hľadané tínedžerky Vanessa Škultétyová, Karmen Takáčová, Viktória Kajošová a Judita Šándorová. Foto: SITA/KR PZ Prešov

BRATISLAVA 31. januára (WebNoviny.sk) – Policajti pátrajú po štyroch tínedžerkách, ktoré sa z prázdnin a domáceho liečenia nevrátili do Reedukačného centra Spišský Hrhov. Sedemnásťročná Judita Šándorová z obce Kechnec mala prísť minulý utorok. Judita je asi 165 cm vysoká, štíhlej postavy, má hnedé oči, čierne rovné vlasy po plecia. Na ľavej strane chrbta má materské znamienko.

Sedemnásťročná Karmen Takáčová z Lučenca Opatová sa mala vrátiť do centra 8. januára. Hľadaná je vysoká asi 158 cm, štíhlej postavy, má hnedé oči, tmavo hnedé dlhé vlnité vlasy. Na ľavom ramene má vytetovanú číslicu 1 a na pravom zápästí má jazvu.

Od vlaňajšieho septembra v centre nič nevedia ani o 16-ročnej Viktórii Kajošovej z Veľkého Grobu, tiež sa nevrátila z prázdnin. Viktória je asi 162 cm vysoká, štíhlej postavy, má hnedé oči a čierne dlhé vlnité vlasy. Na ľavom zápästí má vytetované písmeno „K“. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť pri jej vypátraní ich vypátraní je možné oznámiť na linke 158.

Nezvestná bola aj šestnásťročná Vanessa Škultétyová. Tínedžerku, ktorá sa začiatkom januára nevrátila do Reedukačného centra Spišský Hrhov, už však vypátrali. Ako agentúru SITA informovala prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, Vanessu našli v Kokave nad Rimavicou.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia