Počas protidrogovej akcie Kocúr zadržala NAKA dvoch dílerov

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Putá
Foto: ilustračné, Thinkstock

BRATISLAVA 3. februára (WebNoviny.sk) – Polícia počas štvrtkovej protidrogovej akcie s názvom Kocúr zadržala a obvinila dve osoby z drogovej trestnej činnosti. Ako v piatok agentúru SITA informoval hovorca Prezídia Policajného zboru Michal Slivka, Radko K. (46) a Robert S. (33) drogy zadovažovali, prechovávali, prevážali a následne distribuovali drogovým dílerom na území západného Slovenska, najmä v Bratislavskom a Trnavskom kraji.

Príslušníci národnej kriminálnej agentúry (NAKA) zaistili približne 700 gramov pervitínu, 50 gramov kokaínu a tabletky bielej farby, ktoré už skúmajú kriminalistickí experti. Okrem drog zaistili aj pomôcky na váženie, riedenie a balenie drog, mobilné telefóny a SIM karty. Obvineným v prípade dokázania viny hrozí trest od desať do 15 rokov väzenia, stíhaní sú väzobne.

Akciu Kocúr uskutočnila NAKA vo štvrtok v Dunajskej Strede, Bratislave a Tonkovciach (okr. Dunajská Streda). Na operácii sa zúčastnilo 30 policajtov z národnej kriminálnej agentúry, útvaru osobitného určenia a z krajských riaditeľstiev v Bratislave, Trnave a Nitre.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie NAKA Národná kriminálna agentúra