Matovič sa zameral na Pašku, mal dohodiť miestečko svatovi

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Pavol Paška
Podpredseda strany Smer-SD Pavol Paška. Foto: SITA/Jakub Julény

BRATISLAVA 7. februára (WebNoviny.sk) – Úrad pre reguláciu sieťových odvetví (ÚRSO) po konzultácii s distribučnými spoločnosťami v utorok ukončil proces vypracovania novej vyhlášky o cenovej regulácii v elektroenergetike. Regulátor následne vyhlášku odošle na stálu pracovnú komisiu Legislatívnej rady vlády SR.

Líder hnutia OĽaNO Igor Matovič na utorňajšej tlačovej besede upozornil, že v dozornej rade Východoslovenskej energetiky je svat bývalého podpredsedu strany Smer-SD a bývalého predsedu parlamentu Pavla Pašku. Podľa Matoviča ide o Richarda Tušana.

„Pán Pavol Paška, ktorý bol na sneme Smeru „slávnostne“ odvolaný z pozície podpredsedu a slávnostne ho vystriedal jeho odchovanec z košickej kliky Smeru Peter Žiga, dostal hneď ako odškodné, aby bol spokojný, teplé miestečko pre niekoho známeho v dobre platenej dozornej rade. A syn Pavla Pašku má za manželku dcéru Richarda Tušana, ktorý obsadil spomínané miestečko v dozornej rade. Kľúčových ľudí zastupujúcich štát si Smeráci dohadzujú mirnix-dirnix,“ konštatoval Matovič.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Igor MatovičPavol PaškaPeter Žiga
Firmy a inštitúcie SMER-SDÚRSO Úrad pre reguláciu sieťových odvetví