Kaštieľ Šalgovce prezentuje svoje rozprávkové svadby

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Kaštieľ Šalgovce
Foto: Kaštieľ Šalgovce

ŠALGOVCE 8. februára 2017 (WBN/PR) – Mnoho párov túži po dokonalej svadbe. Veľkému dňu predchádzajú hodiny, dni, možno aj týždne, či mesiace plánovania, zabezpečovania a príprav. Svadobný veľtrh je ideálnym miestom na svadobné prípravy a to všetko pod jednou strechou a bez stresu. Jedným z vystavovateľov je kaštieľ Šalgovce, ktorý zaľúbencom ponúka svadbu ako z rozprávky.

Zásnubný prsteň sa na vašom prstenníku vyníma už nejaký ten piatok a vy spolu s partnerom začínate uvažovať o organizácii najkrajšieho dňa svojho života. Najskôr sa s partnerom zosynchronizujte a nájdite si vhodný termín na túto dôležitú životnú udalosť. Následne by ste si mali odpovedať na otázku, či chcete skôr menšiu alebo veľkú svadbu a podľa toho aj vyberať vhodnú lokalitu. Aký štýl svadby by sa vám páčil viac? Klasická v reštaurácii, romantická na zámku alebo skôr neštandardná na lúke pod hviezdnou oblohou? Keď si ujasníte základné atribúty a skĺbite vaše sny s reálnymi možnosťami, môžete pokračovať v ďalšom plánovaní.

Vyberte si svadobné šaty, v ktorých sa stanete očarujúcou nevestou. Partnerovi nechajte ušiť oblek na mieru. V reštaurácii si dohodnite úžasné svadobné menu, ktoré podráždi chuťové poháriky vašich hostí. Nič nenechajte na náhodu a pozvánku na svadbu pošlite v dostatočnom predstihu každému, kto pre vás niečo znamená a chcete ho mať v tento krásny deň pri sebe. Vyberte si svadobné obrúčky, kľudne každý v inom farebnom prevedení. Nezabudnite na svadobné doplnky ako náhrdelník, náušnice, korunka, či závoj, ktoré vás nádherne dozdobia. Vyberte si zábavu v štýle ktorý vám vyhovuje. Doriešte si odpovede na otázky typu „Ako a čím ozdobiť svadobnú sálu, svadobné auto a obradnú miestnosť?“ A v neposlednom rade myslite na dokumentáciu celého dňa D, aby sa vaše spomienky uchovali čo najdlhšie.

A potom si môžete ísť užívať na svadobnú cestu a snívať o spoločnom živote spolu s vašou láskou. :-)

Kaštieľ Šalgovce
Foto: Kaštieľ Šalgovce Foto: Kaštieľ Šalgovce

Je toho veľa, na čo všetko treba pred svadbou myslieť, však? Svadobný veľtrh je preto ideálnym štartom pre každého, kto sa rozhodol vstúpiť do stavu manželského. Okrem toho, že na jednom mieste nájdete kopec inšpirácií a kvalitných dodávateľov, mnoho služieb a tovaru si tu viete objednať a nakúpiť s výraznými zľavami. Aj kaštieľ Šalgovce na tomto čarovnom mieste, dýchajúcom romantikou predvedie, ako vyzerá svadba v ich prekrásnom priestore a prevedení ich šikovných organizátorov.

Neváhajte a príďte sa inšpirovať ponukou svadobných prevedení kaštieľa Šalgovce na najväčší Svadobný veľtrh na Slovensku, ktorý sa bude konať

10. – 11. februára 2017(piatok, sobota)

v Incheba Expo v Bratislave spolu s výstavou Interbeauty

v čase od 10,00 do 18,00.

Kaštieľ Šalgovce
Foto: Kaštieľ Šalgovce Foto: Kaštieľ Šalgovce

Informácie o kaštieli Šalgovce: http://www.kastielsalgovce.sk/

Informácie kde stánok kaštieľa Šalgovce nájdete: www.svadobnyveltrh.sk alebo na www.facebook.com/svadobnyveltrh.

Videopozvánka – https://vimeo.com//183796780

Svadobný veľtrh Bratislava / Wedding Expo from Studio Skerak on Vimeo.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia