Mužovi, ktorý podpálil matku, našli v dome drogy

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Foto: Thinkstock

BRATISLAVA/ŠAĽA 8. februára (WebNoviny.sk) – Muža z Tešedíkova v okrese Šaľa, ktorý je podozrivý, že úmyselne podpálil svoju matku, obvinili z drogovej trestnej činnosti.

Marihuanu v hodnote zhruba 3 340 eur našli policajti pri prehliadke po nedeľňajšej dráme v ich dome. Ako informovala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková, podľa výsledkov expertízy by sa zo zaisteného množstva sušenej rastliny dalo pripraviť minimálne 667 dávok. Vyšetrovateľ spracoval návrh na jeho vzatie do väzby a ten sudca Okresného súdu v Galante akceptoval.

Policajti stále vyšetrujú, čo presne sa v nedeľu popoludní v dome odohralo. Podľa doterajších informácií 27-ročný Marián po predchádzajúcej hádke oblial 47-ročnú matku horľavinou a škrtol zapaľovačom. Ženu s popáleninami na 80 percentách tela previezli po prvotnom ošetrení na špecializovanú kliniku v Bratislave. Marián má popálené obe ruky. Za drogovú trestnú činnosť mu hrozí trest tri až 10 rokov. Trestná sadzba za ťažké ublíženie na zdraví je päť až 12 rokov.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať