Foto: Pri Senci sa stala vážna nehoda, zasahoval vrtuľník

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Nehoda
Vážna dopravná nehoda sa stala 11. februára 2017 na 38 kilometri na diaľnici D1 v smere z Trnavy do Bratislavy. Zásah trval viac ako 2 hodiny. Bratislava, 11. február 2017. Foto: SITA/AIR - TRANSPORT EUROPE

BRATISLAVA 11. februára (WebNoviny.sk) – Troch zranených si vyžiadala vážna dopravná nehoda na diaľnici D1 pri Senci. Ako agentúru SITA informovala hovorkyňa vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby Air – Transport Europe (ATE) Zuzana Hopjaková, po zrážke dodávky s kamiónom skončila dodávka mimo cesty a ostali v nej zakliesnení traja pasažieri českej národnosti.

Na mieste zasahovali viaceré zložky integrovaného záchranného systému. Pri nehode, ktorá sa stala na 38 kilometri na diaľnici D1 v smere z Trnavy do Bratislavy, zasahovali aj trnavskí a seneckí hasiči. Ako uviedla Zuzana Farkasová z Hasičského a záchranného zboru (HaZZ), „pri nehode vrazila dodávka do zadnej časti nákladného vozidla, pričom sa zranili tri osoby. Hasiči museli dve osoby z dodávky vyslobodzovať hydraulickým zariadením a zásah trval viac ako dve hodiny„.

Po prílete vrtuľníka leteckých záchranárov z Bratislavy, si lekár leteckých záchranárov prevzal 25-ročného muža z auta so zranením hrudníka a rebier. Zranený bol pri vedomí, no na okolnosti nehody si nepamätal a sťažoval sa na ťažké dýchanie. Pacienta po ošetrení a v stabilizovanom stave vrtuľníkom transportovali do Univerzitnej nemocnice Bratislava – Ružinov. Ostatní zranení ostali v starostlivosti pozemných záchranárov, dodala hovorkyňa ATE.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať