Zo zhoreného auta v okrese Humenné vytiahli mŕtve telo

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Audi zhorelo do tla
Požiar osobného motorového vozidla Audi A6 v obci Chtelnica. K požiaru auta boli privolaní hasiči z hasičskej stanice v Piešťanoch. Príčinu vzniku požiaru vyšetrujú, výška spôsobenej škody zatiaľ nie je známa. Foto: SITA/KR PZ Trnava

ZUBNÉ/PREŠOV 11. februára (WebNoviny.sk) – Pri požiari osobného auta v katastri obce Zubné (okres Humenné) zhorela v piatok večer doposiaľ nestotožnená osoba neznámeho pohlavia.

Zhorené telo našli vo vozidle privolaní sninskí hasiči na sedadle vodiča bez známok života. Ako agentúru SITA informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Prešove Daniel Džobaník, nariadená bola súdna pitva a telo nebohého na mieste prevzala pohrebná služba.

Do vykonania pitvy bude uložené v chladiarenskom zariadení v areáli nemocnice A. Leňa v Humennom na oddelení patológie,“ uviedol Džobaník. K identifikácii totožnosti dôjde až po analýze vzoriek DNA. Známe zatiaľ nie sú ani okolnosti a príčina požiaru a zhorenia vozidla. Policajti z Obvodného oddelenia PZ Koškovce začali vykonaním obhliadky miesta činu trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať